Ambivalenta feminina – unul pentru dragoste si altul pentru sex

Woman Looking at Reflection
Link-uri sponsorizate

Veste buna – FEMEILE AU FANTEZII! Veste proasta – nu toate femeile si le pun in aplicare cu barbatii cu care au o relatie (sau casnicie).

Desi pare ciudat, orice om are un caracter ambivalent, iar femeile nu sunt scutite de asta.

Decat sa pui o femeie sa vorbeasca despre fanteziile ei, mai bine inveti un urangutan sa joace baschet.

E posibil sa ai mai mari sanse ca urangutanul sa nimereasca de la linia de fault, decat sa faci o femeie sa-ti deschida cutia cu fantezii.

Nu casca ochii mari! Si mie mi se pare ciudat! Si eu sunt de parere ca atunci cand esti intr-o relatie, cand iubesti o persoana, e firesc sa-ti pui in aplicare fanteziile cu acea persoana si nu cu alta. Altfel cum crezi ca vei putea avea o viata sexuala neciupita de monotonie?

Numai ca logica si femeile nu se inteleg intotdeauna foarte bine :)) (imi cer scuze, stiu ca a fost naspa asta).

Partea proasta este ca daca nu isi urmareste si mai ales daca nu-si constientizeaza ambivalenta, femeia va avea parte de doi barbati – unul pentru dragoste si unul pentru sex si fantezii. Ghici care esti tu?

Exista multe femei care manifesta acest ‘complex al desfranatei’, femei care isi iubesc si isi respecta partenerul cu care au o relatie (sau casnicie), dar, in acelasi timp, au fantezii sau chiar relatii sexuale reale cu alt barbat, pe care il respecta mai putin.

Astfel, ambivalenta lor se descrie cam asa – preludiu si sex normal cu tine; sex oral, anal si fantezii cu celalalt.

Ciudat sau nu, aceste femei care nu reusesc sa-si constientizeze ambivalenta considera ca zona fanteziilor este degradanta pentru a fi pusa in practica cu persoana iubita.

In acest fel, ele pastreaza ‘puritatea’ relatiei pe care o au cu tine si pot jura ca o protejeaza.

In realitate, acest gen de femeie este prea putin atrasa sexual de partenerul primar si isi canalizeaza energia sexuala in alta parte, avand nevoie chiar si de fantezii de inlocuire pentru a reusi sa faca sex cu partenerul primar.

O astfel de femeie nu cred ca va reusi sa managerieze niciuna dintre relatii. Mai mult decat atat, pana cand nu isi va constientiza ambivalenta si va incerca sa realizeze un echilibru intre cele doua laturi opuse, nu va reusi sa schimbe patternul in care se afla – cel de dragoste triunghiulara.

Iar aici mi-e teama ca barbatul nu are nicio implicare. Practic, indiferent cat de bun la pat ar fi sau cat de deschis, daca femeia nu il vede ca pe ‘acel partener’ sexual, nu se va deschide total pentru el.

Slava Domnului ca nu exista doar femei de acest gen. Slava Domnului ca exista si femei care au reusit sa-si constientizeze ambivalenta si nu mai au o problema cu deschiderea cutiei cu fantezii in cuplu. Altfel ar fi totul pierdut…

Link-uri sponsorizate

Comments