Viata sexuala a femeilor – fac mai putin sex, dar au mai multi parteneri

lies
Link-uri sponsorizate

Femeia isi pierde virginitatea la 16 ani, are in medie 8 parteneri de-a lungul vietii (de doua ori mai multi ca in anii ’90) si este de patru ori mai dispusa sa experimenteze partide de sex cu alte femei fata de acum 10 ani.

Sunt dezvaluirile unui studiu realizat la University College of London pe un esantion de 15.000 de subiecti.

Rezultatele acestui studiu au fost comparate cu cele inregistrate in cazul unor studii similare efectuate in 1991 si 2001.

Dupa ce au comparat datele, cercetatorii au ajuns la concluzia ca femeile au suferit schimbari radicale la nivelul comportamentului sexual in ultimii 20 de ani, schimbari generate si de modificarile sociale.

Fata ultimii 10-20 de ani, din ce in ce mai multe femei ajung in functii de conducere si din ce in ce mai multe femei isi pot asigura singure traiul, fapt ce duce automat si la modificari ale comportamentului lor sexual.

Astfel, femeile au in medie 8 parteneri de sex, fata de 4 in anii ’90, avand mari sanse sa-i ajunga pe barbati – care au o medie de 12 partenere pe parcursul vietii.

Mai mult, 20% dintre femei au declarat ca au avut peste 10 parteneri de sex.

Asadar, femeile au o viata sexuala mult mai aventuroasa cu accente in zona femeilor educate. Ele sunt de altfel mult mai dispuse la jocuri sexuale si experiente noi.

Si totusi, desi statutul social al femeilor se afla in continua schimbare, direct proportionala cu comportamentul lor sexual, s-a observat faptul ca adultii fac mai putin sex decat in anii ’90.

Astfel, in prezent se inregistreaza o medie de 3 partide de sex pe luna, fata de 5 in anii ’90.

Este aproape sigur ca daca lucrurile vor merge in aceasta directie, in 10-15 ani nu vor mai exista diferente intre barbati si femei in ceea ce priveste comportamentul sexual.

Foto Credit: www.thestar.com.my

Link-uri sponsorizate

Comments