Ce faci de Revelion? Dorm fericit!

revelion
Link-uri sponsorizate

Daca mai aud mult intrebarea – tu ce faci de Revelion? – o iau razna. Niciodata nu am stiut ce sa raspund la aceasta intrebare si nici nu mi s-a parut ca a avut vreo relevanta.

Ba chiar imi venea sa spun – ‘auzi, dar cand te f**e grija ce fac eu’? Recunosc, sunt cel mai prost partener de Revelion.

Sunt un barbat total anti-Revelion, sunt anti-partenerul de Revelion – asa ca nu sunt cea mai buna persoana de care se poate indragosti o femeie in perioada asta :))

In acceptul multora, sunt un trist aflat in faza negarii, un nefericit asocial care se pisa pe ‘traditii’.

Hm, e posibil sa fie adevarat. In primul rand, distractiile programate ma scot din sarite. ‘Mama, sa vezi ce ne distram frate, o sa ne punem in cap rau de tot, facem gratar, o dam in caterinca…’ – okay, frana!

Distractie = betie crancena? Altfel nu se poate? Asta inseamna Revelion? Sa te imbeti tun si sa dansezi an de an pe acelasi play-list de cacat? Cu meniaito si alte labe muzicale asternute pe CD-uri de niste pseudo-Dj-i?

Si sa mai si platesti triplu pentru asta? Okay, scuze, dar sunt anti-toate astea. De ce as face toate astea?

Doar pentru ca incepe un nou an? Si daca eu am chef sa incep anul fresh si nu rupt in dinti si mahmur pana pe 2 ianuarie, care e problema? A, da, am uitat, sunt nefericit :))

De ce trebuie sa ma supun unor obiceiuri cu care nu rezonez? ‘Asa face lumea!’ Sa fie sanatoasa. Si daca lumea decide ca pe 1 ianuarie sa se sinucida nativii in berbec, ce faceti?

Va sinucideti? Jur ca nu imi amintesc de vreun Relevion misto. Am avut de-a lungul vietii o gramada de distractii misto, fie ele si cu betii crancene, insa niciodata de Relevion.

De Revelion mi se pare ca suntem foarte amuzanti – ne gatim frumos si mergem sa mancam ca porcii si sa ne imbatam ranga.

Asta dupa ce ne-am gatit frumos si am mancat si baut ca porcii de Craciun, adica fix cu o saptamana inainte.

Cam la asta se rezuma distractia noastra, cea de toate zilele? La un machiaj al reposanbilitatilor si problemelor?

Ei bine, va rog sa-mi permiteti sa ma consider nefericit si chiar sa ma simt bine in nefericirea mea.

Chiar nu cred ca daca te prinde 12 noaptea cu bani in buzunar o sa ai un an financiar bun si nici ca daca te saruti cu iubita la 12 noaptea o sa ai un an de exceptie din punct de vedere sentimental. Scuze, dar refuz sa ma mint singur cu asemenea tampenii.

Drept urmare, in aceasta calitate de anti-partener de Relevion, imi voi rezuma dreptul de a dormi fericit cand ceilalti isi vor bea mintile.

Link-uri sponsorizate

Comments