Barbatul viitorului – rapus de dictatura clitoridiana

barbati12
Link-uri sponsorizate

Barbatul a obosit! Barbatul e pe cale sa capituleze! S-a saturat sa vaneze! S-a saturat ca p**a lui sa fie stalpul casei!

Barbatul este in pragul unei crize de nervi – el vaneaza, sa da cu ouale de pamant ca lucrurile sa mearga bine si primeste ce? Reprosuri? Neah, barbatul e pe cale sa-si bage p**a in ea de vanatoare si sa schimbe rolurile.

Mi-e teama ca barbatul viitorului – si aici nu ma gandesc la un viitor chiar indepartat – va fi complet supus dictaturii clitoridiene.

Parca il vad la un moment dat pe barbat spunand – ‘gata, pana aici! Imi bag p**a in ea de vanatoare, ma f*t in ele de responsabilitati care-mi pica pe umeri de mii de ani. Gata! Vreau sa stau acasa cu cracii in sus, sa gatesc, sa fiu futut si sa am grija de copii! Ce p**a mea! La munca cu p*z**le!”

Polii au inceput sa se schimbe, femeile au descoperit ca au drepturi depline asupra propriilor vieti, inclusiv asupra propriilor vieti sexuale si atunci nu mai au de ce sa depinda de barbati.

In acest context al emanciparii, barbatii par sa depuna armele, par sa dea dovada de un cumplit junghi venal, de o durere cumplita… in cur!

Barbatii par sa nu-si mai doreasca sa conduca, ei par sa vrea sa fie chefi si nu sefi, sa fie chefi in bucatarie, acasa, a fie ascultatori si supusi.

Sincer, mi se pare o perspectiva sumbra si nu as vrea sa vad ca in viitor barbatii vor purta rochiile de mireasa.

Cu toate acestea, mi s-a parea interesant sa vedem al Treilea Razboi Mondial dus de femei, timp in care barbatii sa stea acasa la birt amuzandu-se de stirile de pe front.

Eu sper ca noi, barbatii, sa nu ne pierdem c**i**e si sa continuam sa fim ‘stalpul’, conlucrand armonios cu partenerele noastre.

Altfel, mi-e teama ca va trebui sa renuntam nu doar la calitatea noastra nativa, ci si la instrumentele pe care le avem in pantaloni.

In mod cert exista o schimbare a barbatului si mi-e groaza de cum vor arata cei din generatia Z.

Astia din Y mi-e clar ca sunt emo. Sper ca aia din Z sa revina la calitatile noastre, ale celor din generatia X. Altfel, am cam pus-o!

Link-uri sponsorizate

Comments