Sexul de impacare – la un jet distanta de despartire

eu22
Link-uri sponsorizate

Multa lume lauda sexul de impacare. ‘Wow, ce tare e. E minunat! Excelent… ar trebui sa-l incerci!’ L-am incercat! Intr-adevar, aparent suna bine, iar trairile par ‘altfel’, insa mie mi se pare ca fiecare ejaculare din sexul de impacare te apropie cu inca un jet de despartire.

Nu sunt deloc adeptul sexului de impacare. De ce? Simplu – ca sa ai parte de sex de impacare ai nevoie intai si intai de o cearta.

Iar o cearta implica o serie intreaga de emotii distructive care nu fac altceva decat sa-ti otraveasca sufletul.

O cearta este de fapt un schimb de otravuri intre parteneri. Iar asa cum se stie, puterea cuvintelor nu poate fi eliminata cu maini in par si doggy style.

Drept urmare, eu cred ca sexul de impacare doar coafeaza putin situatia, insa nu rezolva nimic in zona profunda, acolo unde s-au produs deranjuri prin cearta.

Mai mult, eu cred ca sexul de impacare nu are nimic sanatos in el. Pentru mine sexul este ceva frumos, maret, placut, ceva ce implica doar emotii pozitive.

Ori daca bagi in el emotii distructive… s-a terminat. Am facut sex de impacare si mi-a placut. Insa, in momentul in care am constientizat situatia, mi-am dat seama ca nu a rezolvat de fapt nimic.

In plus, partenera mea de atunci parca isi dorea sa ne certam pentru a avea parte de sex de impacare, ceea ce mi se pare complet nociv pentru un cuplu.

Ba chiar imi si spunea – ‘cand ma vezi ca fac urat, baga-mi mana in par si fute-ma! Doar asa ma potolesti’ Wow, addiction! Am facut si asta, insa nu am rezistat prea mult si relatia s-a incheiat!

Osho avea dreptate cand spunea – love is a sacred experience si cand ne indemna sa intram in amor curati, atat la minte, cat si la suflet.

El spunea ca atunci cand faci dragoste trebuie sa lasi la usa orice emotie distructiva pentru a te putea bucura de magia acestui drumul extatic.

Sunt perfect de acord cu el. Asta e si motivul care ma face sa spun ca de fiecare data cand faci sex de impacare esti cu un jet mai aproape de despartire.

Ce parere aveti?

P.S.: De curând mi-am lansat prima mea carte, intitulata  -Barbatii inteligenti nu au nevoie de amante. Daca nu ai apucat sa o comanzi, o poti face telefonic, la numerele: 0751492686 sau 0314382822 si online la adresa bookzone.ro.

Link-uri sponsorizate

Comments