Barbatii vor sex, femeile incredere – ce ne facem?

1235322_760652473948712_300811264_n
Link-uri sponsorizate

Cineva spunea la un moment dat ca suntem atat de diferiti incat pare stupid modul in care ne incapatanam sa traim impreuna.

Desi nevoia de iubire exista si la femei si la barbati, atunci cand vorbim despre relatii si mai ales despre casatorie, perceptia difera enorm.

Un studiu efectuat recent a creionat calitatile pe care le apreciaza (cauta) barbatii si femeile la posibilii parteneri de viata (soti sau sotii).


Diferentele de perceptie sunt, asa cum ma asteptam, evidente. Trei sferturi dintre femeile intervievate au declarat ca increderea in barbatul care urmeaza sa le devina sot este cel mai important lucru.

De partea cealalta, 64% dintre barbati au spus ca mizeaza pe compatiblitate sexuala. Nu e misto?

Stiu, femeile se vor grabi sa ne faca superficiali, insa daca ar intelege cateva lucruri legate de constructia noastra si-ar da seama ca e inutil sa acuze.

Da, este adevarat, barbatii se maturizeaza ceva mai tarziu. Iar asta reiese clar din raspunsul la intrebarea – la varsta credeti ca e bine sa va casatoriti?

Femeile au raspuns – 26-30 de ani, iar barbatii 31 – 35 de ani. In plus, barbatii vor, pe langa sex, niste sotii care sa se poarte ca niste mame grijulii.

Iata ce vor barbatii si femeile de la partenerul de viata

Ce vor femeile
Incredere – 78%
Acceptare din partea familiei si a prietenilor – 46%
Romantism – 33%
Sa fie interesat de cariera – 13%

P.S.: Dupa cum vedeti – nici urma de compatibilitate sexuala

Ce vor barbatii
Compatibilitate sexuala – 64%
Grija – 43%
Sa le placa sporturile – 41%
Sa fie atractive – 33%
Acceptare din partea familiei si a prietenilor – 29%

Deci ce ne facem?

Link-uri sponsorizate

Comments