Misoginul – primatul care ucide iubirea

eu68
Link-uri sponsorizate

Azi vreau sa vorbesc putin despre misogini, adica despre cei care urasc femeile. Initial vroiam sa scriu despre barbatul care nu este bun la pat, insa am hotarat sa o cotesc spre misogini, deoarece mi se pare ca cele doua subiecte se leaga.

Cum se leaga? Simplu – un barbat care nu e bun la pat nu se pricepe la femei, adica nu stie pe ce butoane sa apese ca sa le produca placere.

De partea cealalta – misoginul considera ca femeile sunt niste carpe, deci refuza din start sa apese pe butoane.


Cum sa ofere el placere unei carpe? Esti prost? Nu, carpa trebuie sa asculte si sa-i curete instalatia de fiecare data cand are el chef.

Sigur ca nu doar barbatii misogini scartaie la pat – exista si barbati inhibati din terte motive – de la carente educationale si pana la traume sau afectiuni ale aparatului sexual, insa mi se pare ca misoginii sunt cei mai multi.

Dupa parerea mea, misoginul nu are cum sa produca placere, nici macar accidental. Si aici vorbesc despre misoginul autentic si nu despre ipocritul care crede ca femeile sunt de cacat doar ca sa dea el bine in gasca bautorilor de bere la halba.

Misoginul autentic desconsidera total femeia – iar prima femeie pe care o desconsidera e fix ma-sa! Ea este prima fiinta inferioara din viata lui. E interesant insa de aflat cum a ajuns el sa-i fie superior? Cred ca ar trebui sa-l urmarim putin pe ta-su… :))

Apoi urmeaza toate femeile din viata lui, incepand cu prima ‘carpa’ care i-a dat papucii. Ala a fost primul moment cand el a prins ura pe femei.

In loc sa realizeze ca viata inseamna invatare si ca barbatii nu se nasc actori porno, el si-a varsat ura asupra tuturor purtatoarelor de vagin, pe care le-a redus la statutul de ‘jeguri ordinare’.

Culmea e ca genul asta de barbat are si o doza mare de ipocrizie, deoarece se casatoreste si face copii.

Or, in conditiile in care urasti femeile si le consideri niste jeguri, cum poti sa-i spui uneia “Te iubesc”?

Revenind la sex, cum poate un misogin sa ofere placere unei sosete? Este imposibil! Cum poate el oferi sex oral unei femei? Cum o poate mangaia? Cum o poate dezmierda, cand in adancurile lui considera ca toate femeile sunt niste sclave?

E ilogic. Deci e clar, dar ar fi sa-l punctez pe barbatul care nu este bun la pat, l-as indica pe MISOGIN.

Eu am mari dubii ca misoginii sunt 100% heterosexuali. Eu sunt ferm convins ca in superioritatea lor, daca ar putea sa si-o suga singuri, nu ar mai avea nevoie de femei.

Nu radeti, asa e! Sunt convins de asta, asa cum sunt convins ca misoginul este un primat care are un singur rol pe lume – acela de a ucide iubirea!

Un barbat bun la pat este cel care e capabil sa ofere admiratie, caldura, imbratisari, saruturi, atingeri, iubire, fantezii si nu unul care este scarbit si jigneste.

Un barbat care nu respecta femeia nu are cum sa-i ofere placere, decat daca vorbim despre femei masochiste!

Misoginii sunt doar niste idioti moderni, niste otraviti lenesi si lasi, niste fiinte incapabile se inteleaga viata asa cum este ea… variata, interesanta si intensa!

Misoginii nu sunt nici pe departe niste puternici, ci din contra – sunt slabi, dezechilibrati si imaturi din punt de vedere emotional.

Link-uri sponsorizate

Comments