Gura lumii poate sa-mi faca un blow job

varianta2
Link-uri sponsorizate

Ieri am vazut la prietena Hanelore un status foarte tare – gura lumii face cel mai bun sex oral.

Am ras cateva minute bune. Suna a razbunare, insa sunt ferm convins ca e adevarat.

Ce poate altceva sa faca gura lumii decat sa te mangaie pe slitz?

Gura lumii este cea mai mare nenorocire abatuta asupra oamenilor. Si jur ca desi mi-am facut curat in curte, tot se mai gasesc moralisti dornici sa-mi verifice capra zilnic la puls.


Ador moralistii! Sunt oameni fara viata, eternii spectatori de pe margine, mancatorii de seminte din lanul moralitatii, sunt purii, profunjii, adancii… cei fara de pata – EI SUNT CEI CARE STIU CUM TREBUIE SA FIE.

Ei sunt cei care te vor trage mereu de maneca si iti vor spune – ‘vezi ca ai deviat de la cale si nici macar nu iti dai seama’.

Gura lumii e plina de astfel de carii. Pute lumea de atata moralitate. Nu ai vazut asa ceva. Si nu stiu cum se face ca atunci cand scrii ceva despre sex toti dau buluc.

Daca exista atat de multi moralisti, de unde Dumnezeu se aduna atata trafic in jurul sexului? Nu cumva avem de-a face cu ipocriti in haine de moralisti?

Niciodata nu mi-a placut sa traiesc dupa cum dicteaza altii, dupa regulile altora, sau cu teama ca ‘vai, dar ce va spune lumea’. Ma doare-n cur!

Nu imi pasa! Eu imi fac viata mea si, cata vreme nu deranjez viata altuia, nu imi pasa. E simplu.

Mi se rupe ca exista fix in acest moment, cand cititi aceste randuri, 200 de insi care spun – ‘vulpescu a luat-o razna! se poarta ca un mosh libidinos in cautare de pizda!’ Sa fie sanatosi si un praz verde. Eu ce sa le fac?

In scurta mea trecere prin televiziune am invatat un lucru extrem de important – nu poti sa-i multumesti pe toti! E imposibil! De atunci nu imi mai pasa ce cred unii si altii despre mine.

Intotdeauna vor exista imbecili care vor incerca sa te contreze. Multi o fac cu insistenta si talent chiar. Asa cum am scris acum ceva timp, lumea e plina de fabricanti de zgomote.

Eu nu am de gand sa traiesc in temnita impusa de aceasta gura a lumii, o adevarata hazna a moralitatii umane.

Eu imi fac viata dupa propriul sistem de valori si nu dupa ce slobozeste gura lumii. Stiu, pentru unii inseamna curaj, insa pentru mine inseamna normalitate.

La final, as vrea sa fac un test – sa stau fata in fata cu gura lumii, la o vorba argumentata.

Sunt tare curios – cine se va apleca dupa piatra – eu sau gura lumii?

Ca tot vorbim despre moralitate!

In concluzie, cata vreme am neuronii antrenati, gura lumii nu poate sa-mi faca altceva decat un sex oral.

Mi-e teama insa ca a picat examenul de capacitate, iar eu nu ma las supt de repetenti!

P.S.: De curând mi-am lansat prima mea carte, intitulata  -Barbatii inteligenti nu au nevoie de amante. Daca nu ai apucat sa o comanzi, o poti face telefonic, la numerele: 0751492686 sau 0314382822 si online la adresa bookzone.ro.

Link-uri sponsorizate

Comments