Barbatul experimentat – calitate sau palmares?

calitate
Link-uri sponsorizate

Barbatii sunt ca niste fotbalisti – alearga o viata intreaga dupa minge sperand ca vor ajunge macar aproape de Gheata de Aur.

Majoritatea vor doar sa ‘puna mingea la centru’, in timp ce unii cauta executii spectaculoase.

Barbatii alearga dupa palmares cu o sete pe care sincer nu o inteleg. Ei sunt ca agentul din Californication care isi pusese in gand sa ‘rezolve’ 100 de femei.


Eu nu cred ca viata se rezuma la un numar, la o cifra, ci la calitatea experientelor. Degeaba ai 100 de femei daca te rezumi la statutul de misionar, adica la acel ‘animal care face flotari deasupra ei’, cum bine spunea Osho.

Barbatul experimentat nu este neaparat cel care are sute de nume de femei bifate in calendarul libidinal.

Dupa parerea mea, un barbat experimentat este cel care a stiut sa-si caute experientele de calitate, care a stiut sa-si traiasca fanteziile si nu cel care a luat tot ce i s-a oferit.

Barbatul experimentat este cel care si-a trait la maximum experientele de viata, care a stiut sa invete, sa exploreze si mai ales sa asculte. El este cel care nu trebuie sa fie rugat sa presteze una bucata preludiu. El nu vede altfel o buna partida de sex.

El este cel care nu spune ca Varu’ – ‘de aici preiau eu’ – asumandu-si rolul de atotstiutor, ci face echipa cu partenera sa. Barbatul experimentat stie sa asculte atunci cand are parte de experiente unice.

Cum ar fi sa dai peste o femeie care face sex tantric si tu sa o pui sa presteze un quickie?
Saraca femeie… se simte violata.

Ea ar fi vrut sa-ti faca un masaj, sa te respire, sa te simta, sa te mangaie usor, sa te conduca spre ore intregi de extaz… Si tu? Ce ai facut? Te-ai pus in spatele ei, ai dat ca animalul din cur de cateva ori si gata… te-ai intors cu spatele fericit ca ai mai bifat una? Nu, nu despre asta e vorba. Nu asta inseamna experienta.

Eu raman la parerea mea – barbatul experimentat este cel care a gustat, gusta si va gusta mereu calitatea si nu cantitatea.

Si, dupa parerea mea, cei care vor sa guste calitatea, nu trebuie sa astepte prea mult, pentru ca ea nu va ezita sa apara in viata lor.

Cei care vor cauta doar palmares, il vor obtine, insa vor avea 0 la Adevar!

P.S.: De curând mi-am lansat prima mea carte, intitulata  -Barbatii inteligenti nu au nevoie de amante. Daca nu ai apucat sa o comanzi, o poti face telefonic, la numerele: 0751492686 sau 0314382822 si online la adresa bookzone.ro.

Link-uri sponsorizate

Comments