Barbatii – o specie pe cale de disparitie

je78
Link-uri sponsorizate

Femeile se plang ca barbatii nu mai sunt barbati, ca barbatii se transforma incer, dar sigur, intr-un soi de fetite.

Si au dreptate! Iar Internetul contribuie din plin la aceasta stare de fapt. Cum? Simplu – in spatele unui monitor orice fatalau poate fi zmeu!

In prezent, acei geeks de pe vremuri sunt mari cuceritori pe net. Iar femeile le pica in plasa de cele mai multe ori.


Traim pe repede inainte si nimeni nu mai are timp sa analizeze, sa verifice. Totul e luat de bun, chiar daca nu e.

Barbatul modern prefera sa fie zmeu, sa fie fals, decat sa se ingrijeasca de onoare, morala sau respect.

Ori netul ce face? Iti ofera viata, cu nelimitate optiuni, la super-oferta – cu doar doua click-uri poti avea parte de o experienta inedita – trebuie doar sa alegi cu cine vrei sa semeni.

Netul nu are nevoie de persoane, ci de cifre. Ori cifrele nu au nevoie de respect! Ele functioneaza in tabele demografice, fara niciun cod al onoarei.

Haideti sa spunem lucrurilor pe nume – netul e plin de baietei care refuza sa se maturizeze; baietei in trup de adulti, hormonati si extrem de agresivi.

Am avut ocazia in nenumarate randuri sa cunosc astfel de specimene – in virtual te trateaza superior si iti spun – ‘fratioare iti spun eu cum sta treaba’, iar in real nu mai contenesc cu complimentele – ‘esti genial frate, esti un adevarat model pentru mine’.

Astia sunt barbatii de azi, barbatii care cred ca totul li se cuvine atunci cand sunt in spatele unui monitor.

Ori exact la fel se poarta si in relatia cu femeile. Sunt zmei! Iar femeile sunt bulversate, nu mai stiu ce sa mai inteleaga, nu mai stiu sa faca diferenta.

De partea cealalta, barbatii nu mai respecta nimic.

Nu ti-a raspuns Ioana la mesaj? Nicio problema, ti-au raspuns Andreea si Gabriela. Deci ‘fuck Ioana’!

Barbatii actuali vor rezultate imediat, vor totul ACUM! Nu se mai poate vorbi despre rabdare si nici despre caracter, din pacate.

Ard rapid toate experientele de viata si nu inteleg nimic din ele. Pentru ei viata e la doar un click distanta, asa ca ce sens are sa-si bata capul cu lucruri complicate ca sentimentele, dorintele, nevoile? Ale lor si mai ales ale altora?

Barbatii moderni nu pot fi dezamagiti pentru ca nu au timp. Ei fac tot timpul ceva! Si totusi, ei sunt profund nefericiti!

Oare ce mai e cu adevarat important pentru ei? Ce poate fi important atunci cand viata e o aplicatie care-si face singura update?

Ei nu au nimic de facut, ci doar sa dea ACCEPT!

Traim pe repede inainte si, din pacate, femeile au ajuns niste baterii care sunt aruncate la cos imediat ce s-au descarcat.

Nu am nici cea mai vaga idee incotro se indreapta lucrurile, insa vad ca barbatii sunt din ce in ce mai interesati de propria satisfactie… In acest context nu ma mira modul in care relatiile se pulverizeaza cu viteaza sunetului.

Mi-e teama ca ne zbatem intr-o lume dominata de pseudo-barbati, de pseudo-docti, de pseudo-oameni; intr-o lume hormonata la greu si superficiala cat curpinde.

Nu stiu ce sa le spun doamnelor… Poate doar atat – barbati adevarati exista, inca mai sunt destui. Trebuie doar sa nu va mai lasati prostite de zmeii de internet.

Exista slava domnului si barbati care nu sunt egoisti, barbati care stiu sa respecte si barbati care stiu sa pretuiasca nevoile femeilor de langa ei.

Trebuie doar sa-i gasiti, iar aici ma bazez pe simturile voastre bine dezvoltate.

Din pacate, mi-e teama ca nu toate veti reusi, asa ca, desi suna naspa, ar fi bine sa incepeti sa cautati pantaloni, pentru ca voi ii veti purta in casa…

Link-uri sponsorizate

Comments