Noi le mintim, iar ele ar vrea sa ne creada

minciuni
Link-uri sponsorizate

Saptamana trecuta am facut o trecere in revista a catorva minciuni folosite de femei. Asa cum spuneam, multe dintre ele le-am auzit cu propriile urechi de-a lungul dezvoltarii mele.

Sigur ca dezbaterile au fost aprinse, ca de fiecare data cand in prim-plan apar subiecte sensibile.

Ei bine, azi as vrea sa respectam adevarul istoric. Drept urmare, voi face o trecere in revista a catorva minciuni pe care le folosim noi, barbatii, cu mai mult sau mai putin succes.


Sa admitem ca asa cum exista barbati naivi, exista si femei naive… Asa ca propun sa ne asezam confortabil si sa ne amuzam putin

1. Nu ma uit la alte femei cand am o relatie
Este o minciuna impusa de existenta femeilor posesive si geloase. Sa fim seriosi, nu exista barbat – indiferent ca e singur, intr-o relatie sau casatorit – care sa nu se uite dupa femei pe strada, la plaja etc. Asa e constructia lui… este vizual si practic nu se poate abtine. Ori mergand pe ideea ca ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place, faptul ca se uita si dupa alte femei nu e tocmai ceva rau… De la admiratie si pana la dorinta e totusi un drum lung.

2. Ies cu baietii. Promit sa nu beau mai mult de o bere.
Avantajul acestei minciuni este ca o bere miroase la fel de rau ca 10, asa ca daca duci… tine!  Sigur, un barbat este capabil sa bea o bere in 5 minute… uneori si in mai putin de atat, deci daca se intoarce acasa dupa 4 ore sa nu care cumva sa crezi ca a consumat doar o bere. Mai mult, daca vine ametit si iti spune ca s-a matolit de la o bere pentru nu a mancat.. atunci e clar.

3. Rochia nu e stramta, draga, iti sta perfect
Sincer, ne-am cam saturat sa ne intrebati cum va sta o rochie… mai ales cand stiti si voi ca va cam strange. Jur ca va place sa va mintim uneori. Chiar credeti ca nu vedem colaceii aia aparuti in ultimele 3-4 luni? Chiar aveti senzatia ca nu bagam de seama ca de ceva timp ati inceput sa serviti 2 feluri principale si desert? Drept urmare, preferam sa o scapam pe minciuna decat sa ne faceti capul mare 2 ore ca v-am facut grasute si ca nu va mai iubim.

4. Te iubesc!
Daca iti spune asta dupa o saptamana, fie are probleme psihice, fie s-a saturat de vrajeala si vrea sa-ti viziteze vaile umede. Barbatii nu se simt confortabil sa spuna te iubesc, asa ca aveti grija cand si cum va spun acest lucru.

5. Nu, n-am vazut-o pe blonda aia pe tocuri de 12
Daca iti spune asta poti fi sigura ca deja si-a imaginat cum s-ar tavali cu ea pe rogojini. Chiar daca tu i-o arati, sa nu ai impresia ca nu a vazut-o, fie si daca iti spune ca nu era atent.

6 – Nu am iubita/ sotie
Asta e o minciuna horror si nu cred ca are sens sa vorbim prea mult despre ea. E problema femeilor daca stiu sa-i adulmece sau nu pe astia

7 – Am ascultat ce ai zis, pe cuvant
O da, sunt sigur. Ia pune-l sa-ti repete ultimele 3 fraze. Sa vezi atunci distractie. Femeile au la dispozitie un dublu de cuvinte fata de barbati. Iar daca barbatii si le-au terminat pe ale lor, vorba lui Allan Pease, nu fac altceva decat sa numere cuvintele cu imprumut.

8 – S-a intamplat o singura data si nu a insemnat nimic
Urata minciuna si proasta rau aia care crede. Acum, ca nu a insemnat nimic, e posibil, intrebarea este de ce s-a intamplat? Inselatul este o decizie si nu un accident, asa ca unde s-a intamplat o data mai e loc si de repetitii.

9 – Nu obisnuiesc sa beau prea mult
Ai grija cand discuti cu el despre problema alcoolului. Daca e beat, mai bine il lasi sa-si spele creierii, altfel e posibil sa vezi cum face la nervi si s-ar putea sa nu fie bine. Exista totusi si barbati care nu beau prea mult, ci doar destul.

10 – Nu ma uit la filme porno
Hahahahaha. buna asta. E ca si cum un barbat ti-ar spune ca nu e interesat de sex. E aproape imposibil. De altfel e o gluma despre asta – vrei sa vezi daca un barbat e gata de sex? Verifica-l daca respira!

11 – Nu baby, curul tau nu e mare. Si oricum imi place mai mult asa
Barbatul stie ca daca iti spune adevarul intra automat in embargou sexual. Si atunci coafeaza putin situatia astfel incat sa nu-ti spuna in fata ca ar trebui sa tai masa de seara si eventual sa dai cateva ture pe la sala.

12. Nu vreau sa fac sex, daca tu nu vrei
Cata generozitate, ce suflet de vioara, impecabil caracter as spune. Numai ca placa asta functioneaza o data. Daca se repeta, ala o sa inceapa sa se gandeasca ca nu il mai vrei si atunci va incepe sa-si revizuiasca agenda telefonica

13 – Nu e nimic in neregula, sunt bine
Decat sa spuna ca e naspa, mai bine o lasa pentru el. Cica peste jumatate dintre barbati spun minciuna asta. Sincer, e mai bine sa spui cand simti ceva, decat sa lasi sa se dospeasca problema

14 – Nu mai stiu cu cate m-am culcat baby, sunt pretentios si oricum niciuna n-a fost ca tine
O da, pai aia era si ideea, sa fie diferite. Si oricum, stai calma ca stie perfect cu cate s-a culcat, ba chiar si in ce pozitii.

15 – Sunt multumit cu ce am in pantaloni
Daca a avut multe esecuri in amor minte de se caca pe el si, oricum, cred ca exista foarte putini barbati care chiar sunt cu adevarat multumiti de propria dotare. Mai mult, daca ar fi multumit nici nu ar aduce in discutie problema…

16 – Abia astept sa-i vad pe ai tai
Sunt convins ca in loc sa stea sa o arda cu baietii la terasa la o bere prefera sa o auda pe ‘a batrana’ cum ii povesteste ce tuta erai in copilarie si cum te-ai pisat pe tine pana la 8 ani. Iar cand apar pozele cu tine purtand pampoane, clar i se face pofta sa te puna capra. Ce sa mai, o vizita la mamic’ta ii face viata mai frumoasa oricarui barbat.

17 – Nu sunt beat, pe bune. Rezist, am exercitiu
E clar ca e cel putin matol. La faza cu exercitiul s-ar putea sa aiba dreptate. Acum depinde de tine cate beri esti dispusa sa numeri.

18 – Nu vreau sa ma implic intr-o relatie acum
De fapt, el iti spune ca nu s-ar combina cu tine nici mort. Cu toate astea, cateva amintiri lipicioase parca ti-ar lasa pe trup.

19 – Ma despart de ea pentru tine
Daca esti proasta, dupa ce ti-o da pe asta, dai repede fuga si ii comanzi o statuie. Daca esti fata desteapta, incepi sa te gandesti putin la viitor. S-ar putea sa fii si tu pusa in aceeasi situatie.

20 – Aia nu e genul meu. E prea tunata.
Atat de tunata incat i-a scanat perfect toate formele. Cu siguranta ca nu ar refuza-o o data.

21. Dezbraca-te ca nu-ti fac nimic
Nu, sunt de fapt masochist si imi place sa-mi simt p**a cum imi rupe pantalonii. Buna minciuna asta si functioneaza perfect pe la 16 ani.

22. Poti sa dormi la mine daca vrei… Doar dormim, promit.
Un barbat care spune asta si nu are vreun gand sexual in cap are o problema. Iar femeile care accepta invitatia si pleaca a doua zi la fel cum au venit stiu bine la ce ma refer :))

Daca mai stiti minciuni… lista e deschisa!

Link-uri sponsorizate

Comments