Cum face sex femeia buna la pat?

eu 60
Link-uri sponsorizate

Nici bine nu am deschis netul dimineata si hop mi-a sarit in ochi un titlu de-a dreptul stupid – ‘cum fac sex femeile bune la pat’?

Mai sa fie? Chiar asa, cum fac? Jur ca nu mi-am pus niciodata problema asta, insa am dat click de curiozitate. Dezamagitor! Cum sa incepi un articol despre femei bune la pat cu pozitia misionarului?

Tocmai cu moartea pasiunii in asternuturi? Fuck! ‘Cu ce am gresit cand am dat click’ – mi-am spus in gand! Ei bine, dupa ce am iesit rapid de pe site-ul cu pricina, fiind convins ce cel/a care a scris prostia aia de text nu a ajuns nici la sfertul alfabetului sexual, am stat si m-am gandit – ce inseamna femeie buna la pat?


Am dat putin inapoi firul experientelor mele sexuale de top – stiti voi, alea de care iti aduci aminte cu placere la orice ora din zi si din noapte si am ajuns la o concluzie nu foarte roz – mi-e greu sa fac o descriere a conceputului de femei buna la pat.

De ce? Pentru ca experientele de top au ajuns acolo dintr-un motiv simplu – AU FOST ALTFEL!

Fie ca vorbim despre sex in 3, despre sex tantric sau sex pe scenarii, fie ca vorbim despre o stare, o atmosfera aparte sau o potrivire perfecta (atunci cand simti ca vaginul ala a fost fabricat pentru tine), experientele alea au fost diferite.

Iar partenerele aveau tehnici diferite. Asta e motivul pentru ca spun ca e aproape imposibil sa spui ca femeia buna la pat este intr-un fel sau altul. In mod cert sunt femei open-minded, femei care se bucura de sex fara sa-l considere un pacat, femei sigure pe ele, femei care nu se tem de etichetari.

In rest, e greu sa creionezi un portret. Mie mi-e foarte greu, tocmai pentru ca am avut partenere diferite pe care le pot considera ‘bune la pat’.

Ca sa nu mai spun ca termenul nu poate imbraca haine generale. Ce e bun la pat pentru mine, ar putea sa nu fie pentru tine. Deci cum putem inregimenta chestiunea asta?

Cum putem defini ceva atat de variabil? Nici macar o mega-diva porno nu ii poate satisface pe toti barbatii de pe lumea asta. Nici macar ea nu se potriveste cu toti barbatii din lume. Asa ca despre ce vorbim?

De fapt cred ca punem o presiune uriasa pe umerii femeilor. O presiune aberanta as spune.

Incercam sa transformam sexul in performanta, prestatiile in discipline olimpice si uitam esenta – bun la pat implica inainte de toate atat chimie, cat si caldura si implicare.

Eu nu voi considera niciodata bun ceva mecanic. O femeie rece e ca un vibrator fara baterii. Voi ce credeti?

P.S.1: Cea de-a doua mea carte s-a lansat. Daca vrei sa comanzi ‘Iubirea de la A la Z – Alfabetul relatiilor’, o poti face de AICI

Link-uri sponsorizate

Comments