Femeile mimeaza orgasmul. Barbatii striga Ole!

eu555
Link-uri sponsorizate

In ochii unui barbat, fericirea unei femei trece prin punctul G. In ochii unei femei, barbatii care gandesc asta sunt niste cretini.

Si totusi, barbatii considera orgasmul ca fiind dovada suprema a placerii sexuale. Minge ridicata la fileu pentru femei.

Acum, sa fim seriosi, cum sa nu profite?

Atunci cand stiu ca doua-trei gemete te fac sa termini grohaind ca un porc aproape deposedat de cap, cum sa nu le foloseasca? Mai ales cand stiu ca poftele tale le-au intrerupt tabieturile?

Oh, oh, daaa, asaaaaa baby, fute-ma tare…. daaaaa, aaaaaaa, vaaai, ce…a..a…a…ooooooooo daaaaa‘ si te-a facut din taste! Esti mezel! Stop joc – avantaj primire.

Femeile mimeaza orgasmul. Sunt niste ‘actrite de mana a treia’ care isi bat joc de noi, ne fut mintile dupa bunul plac, uneori ne ridica, alte ori ne degajeaza de nu ne vedem… DAR LE IUBIM!

Chiar nu fac parte din grupul barbatilor care spun – ‘daca as putea sa mi-o sug nu as mai avea nevoie de femei’. Nu radeti, exista!

Multe femei au mimat orgasmul pe, sub, sau in lateralul meu. De-a lungul vremii insa am reusit sa le invat destul de bine miscarile.

Uneori m-am simtit ca doctorul Masters care statea ascuns in dulap in bordel, cronometrand secundele de orgasm ale femeilor. A fost interesant!

Nu mi-am dat seama de prima oara ca o femeie mimeaza orgasmul. Am invatat asta pe parcurs.

Tot pe parcurs am inteles inca ceva extrem de important – FEMEILE MIMEAZA ORGASMUL PENTRU CA BARBATII SUNT PROSTI!

Suntem prosti domnilor, prosti rau de tot. De ce? Pentru ca avem senzatia ca orgasmul este dovada suprema a placerii sexuale.

Sigur, orgasmul este minunat pentru femei, insa haideti sa ne intelegem – cam 30% dintre ele nu il ating niciodata. Mai mult, 80% dintre ele mimeaza. So?

Mi se pare o tampenie sa ne facem un ideal din orgasm. Sa urmaresti sa faci o femeie sa aiba orgasm cu orice pret inseamna asteptari si, in aceleasi timp, o scurtatura spre o sedinta de teatru scurt. Suntem prosti pentru ca ne setam acest obiectiv.

Si daca nu are orgasm, ce? Ia sa ne raspunda doamnele de cate ori s-au simtit bine cu un barbat fara sa aiba orgasm?

Este minunat sa reusesti sa oferi orgasme, insa nu este o obligativitate a placerii. Si, da, femeile mimeaza in primul rand pentru ca noi suntem cei care pun presiune asupra lor.

O femeie care nu geme ca in filme si care nu are orgasm este automat considerata a fi o ciudata, o semi-frigida, este imediat stearsa din calendarul dezirabilitatii.

Drept urmare, ea are tot dreptul sa-si mimeze pozitia. Da, domnilor, femeile mimeaza si o vor face in continuare…

Si, de cele mai multe ori mi-e teama ca doar ele vor cunoaste adevarul…

Nu ma credeti? Atunci priviti aceasta sedinta de orgasm in grup.

Va suna cunoscut sunetele?

Foto Credit: yoy50.wordpress.com

Link-uri sponsorizate

Comments