Ce vor femeile?

je24
Link-uri sponsorizate

O intrebare la care nu a reusit nimeni sa raspunda pana acum. Chiar daca faci 1 miliard de studii si la fel de multe scanari RMN, rezultatul nu va arata niciodata la fel.

De ce? Pentru ca nici ele nu cred ca stiu ce vor :)) Si nu, chiar nu cred ca toate vor dragoste. Resurse insa, sunt convins ca da! Asa e constructia lor!

Si totusi, daca m-ar intreba cineva vreodata – ce vor femeile, jur ca as ramane mut.


Recunosc insa ca dupa o discutie purtata mai devreme cu Vali Petcu (aka Zoso) mi-a filat o lampa.

El a spus ca ‘Femeile adora p****e tari imbibate in sirop, adica ar vrea sa aiba parte de doi barbati – unul care sa le vorbeasca frumos si altul care sa le f**a’. Sigur, varianta 2 in 1 este ideala… insa nu cred ca e cazul sa derapam in lumea fanteziilor :p

Am stat si am rumegat putin chestia asta si mi-am dat seama ca ce spune Vali are sens. Femeile sunt niste actrite de nota 10, merita cate un Oscar pentru modul in care stiu sa se joace cu mintile noastre.

Departe de mine sa va acuz de falsitate. Nu, spun doar ca sunteti perverse in doza variabile. In functie de interes!

Si, pentru a nu fi considerat misogin (ar fi dureros pentru mine) ma voi folosi de aceasta ocazie pentru a posta un comment al unei femei, Deiki Tao, care prezinta femeia cam asa – ‘Eu am mai spus si sustin in continuare ca femeia prin natura ei e o perfida. Scop in viata: intemeierea unei familii si procreere. Ingrediente necesare pentru realizare: barbat. Cum cuceresti unul? Pai tre’ sa fii frumoasa (si desteapta dar asta e alta discutie) Scop atins.
Principiu nou aplicat: “Femeia frumoasa e cea frumoasa in interior” deci da-l in colo de aspect fizic. Concluzie: barbatii sunt niste porci pentru ca inseala :)))) Femeia. O minunatie la casa omului :)))’

Suna usor prapastios insa are o larga doza de realism. Asadar, frumoasele mele prietene, va intreb si sper sa obtin un raspuns – CE VRETI?

Link-uri sponsorizate

Comments