Femeia matura – iesirea din cosmarul fitelor

femeia
Link-uri sponsorizate

Ieri am scris despre femeia imatura. Pe parcursul dezvoltarii mele am cunoscut-o in toata splendoarea ei, cu fitele ei, cu nelinistile ei, cu setea ei de control, cu geloziile ei, cu sexul de care se foloseste pentru a te prinde…

S-au dus. Am trecut la alt nivel. La acea descoperire salvatoare, la acea implinire a sperantelor de-o viata… am inceput sa cunosc FEMEIA MATURA.

Acea femeie sigura pe ea, acea femeie PUTERNICA – asa cum le place unora sa spuna, desi in cele mai multe cazuri PUTERE inseamna un toc cu care sa-ti striveasca teasta de astfalt.

Asta e si motivul pentru care femeile imature vorbesc atat de mult despre femeia puternica – vor sa o discrediteze!

Femeia cu adevarat matura si puternica nu vorbeste despre asta. Nu are nevoie. Ea are alte treburi de facut si nu asteapta nimic de la barbati.

Care ar fi caracteristicile ei? Apelez ca si ieri la Coelho:

Femeile mature isi fac propriile planuri si ii spun cu gratie barbatului pe care il apreciaza ca este binevenit in acele activitati la care doreste sa participe.

Femeile mature stiu ca, daca barbatul este cu adevarat al lor, controlatul este absolut inutil.

Femeile mature sunt prea ocupate ca sa observe ca el nu a sunat.

Femeile mature stiu ca numai sex-appealul de tip mental poate determina un barbat sa vrea sa te „inlantuiasca” el pe tine.

Femeile mature apreciaza perioadele pe cont propriu si le utilizeaza ca timp pretios, in care poti realiza mari progrese personale. 

Femeile mature ignora „baietii rai”.

Femeile mature stiu ca sunt suficient de frumoase sau suficient de bune pentru oricare barbat.

Femeia matura realizeaza ca ii poate oferi linistita spatiul de care are nevoie unui barbat – asta va face timpul petrecut apoi in cuplu chiar mai placut si special – si pleaca sa se distreze cu proprii prieteni.

Femeile mature ii ofera barbatului un umar pe care sa planga si o batista. 

Femeile mature ii „arata” barbatului ce inseamna rasfatul si il fac sa se simta suficient de confortabil ca sa poata raspunde cu reciprocitate fara teama ca-si va pierde „barbatia”.

Femeile mature stiu ca esecurile au insemnat doar episoade si nu ‘toti barbatii’

Femeile mature stiu ca, uneori, cel pe care il iubesti nu te poate iubi pe tine si isi vad de viata lor mai departe, fara amaraciune si furie. 

Link-uri sponsorizate

Comments