Tu la ce ora iubesti?

1422417_750817664932193_1005063270_n
Link-uri sponsorizate

Zilele trecute, la una dintre sedintele de terapie – am primit doua vesti – una buna si una nu neaparat…

Cea buna este ca sunt capabil de iubire! Well, pentru un om care a crescut intr-o zona destul de abuziva din punct de vedere emotional, asta e o realizare.

Vestea proasta este ca nu prea am timp sa imi exercit iubirea. Trist nu? Sa ai aceasta capacitate, dar sa te vezi obligat sa o consideri ca job part-time!


Sunt inregimentat in sistemul corporatist cu program 09.00 – 18.00. Stau in Drumul Taberei si lucrez in Pantelimon, ceea ce inseamna trezit la 7.00 si ajuns acasa la 19.30 – 19.45.

Zilnic ard pe drum spre munca si spre casa cam 2 ore sau 2 ore si jumatate.
Slava Domnului ca pot sa citesc in orele astea.

“Sfaturile unui diavol batran catre unul tanar” de C.s.Lewis. Buna carte! O recomand!

Revenind la iubire, da, suna ca o ghilotina, insa e adevarat – NU POT OFERI IUBIRE (cu prezenta) decat intre orele 21.30 si 01.00.

Oare in somn se pune? Sunt un fel de iubire de noapte, un fel de schimb trei al sentimentelor adanci si puternice.

Da, asta sunt. Uneori mi-e imposibil sa imbin calitatea de tata cu nevoia de a iubi si de a primi iubire. Atat pot sa ofer, dragoste in portii mici – in principiu marti, vineri si sambata, cu extensii de program in week-end.

Atat si nimic mai mult. O fi destul? Ma calific oare pentru lumea ideala in care traim, ma calific pentru un loc la masa posesorilor de iubire neconditionata in aceasta lume a conditionarilor?

Interesant de aflat. In acest context, stau si ma gandesc ce fac daca intalnesc o femeie capabila sa ofere iubire doar intre 23.00 si 01.00? Si asta doar Miercuri, vineri si sambata? Nasol, deja se reduce disponibilitatea de a oferi si primi iubire la doar 2 zile pe saptamana.

Si atunci cand mai comunicam? Cand mai construim? Cand mai planificam? Cand mai avem asteptari? Din punctul meu de vedere, viata ne obliga sa renuntam la planificari si asteptari si, daca ma gandesc bine, poate ca e mai bine asa. Doare mai putin si te simti mai bine traind clipa.

Viata ne mai obliga la ceva – sa ne iubim pe noi insine, lucru pe care l-am cam neglijat pana acum!

Drept urmare, mi-am dat seama ca singura relatie full time pe care o pot avea este cu mine si ca singura iubire intreaga pe care o putem avea este tot fata de noi insine.

Restul inseamna pastile mici, mai mult sau mai putin concentrate.

Voi la ce ora iubiti si sunteti iubiti?

P.S.: Acum 3 ani, cand am scris textul asta,eram inregimentat in sistemul clasic de munca. Acum sunt freelance, dar timpul a ramas la fel de stramt :)

P.S.1: De curând mi-am lansat prima mea carte, intitulata-Barbatii inteligenti nu au nevoie de amante. Daca nu ai apucat sa o comanzi, o poti face telefonic, la numerele: 0774091579 sau 0314382822 si online la adresa Bookzone.ro.

Link-uri sponsorizate

Comments