Intrebarea zilei – De ce va atrag baietii rai?

1421464_749398098407483_120876925_n
Link-uri sponsorizate

Azi o sa inaugurez ceva ce sper sa va placa – textele de la voi! Dezbaterile propuse voi.

Prietenul Ionut Protopopoiu mi-a trimis acest text si a acceptat sa-l urc pe blog.

“Plecand de la aceasta imagine va cer parerea, in special voua doamnelor/domnisoarelor, cum se face ca in esenta toate va doriti un ‘baiat cuminte’, un tip chill, eventual fara vicii, simtit, familist, simpaticut… etc. si cand apare acest barbat, in cel mai fericit caz il tineti ca amic???

baietii
Ce va de termina ca intodeauna sa trageti spre acei “baieti rai” care va ofera exact opusul??…. adica nimic… vorba celor de la Parazitii.. va bate mai des decat va f*8e, va trateaza cu indiferenta si dispret .. si lista poate continua!

Paradoxul apare insa in urmatoarea situatie, sunteti constiente ca situatia in care va aflati este una aiurea, ca omul nu este ceea ce vreti sau aveti nevoie si totusi va incapatanati sa stati in relatie si sa incercati sa il schimbati in omul care voi credeti ca este ok pentru voi!!

Si mai interesant este ca uneori, unora le reuseste, dupa lupte seculare si concesii sa il aduca pe respectivul pe “drumul cel bun”! Si ce se intampla atunci???? Acel “baiat rau” devine “baiat bun” :)) Si ce facem noi cu baietii buni?? Ii tinem ca prieteni :)), subit va pierdeti interesul, sau eventul va cautati alta provocare, nu de putine ori, relatiile au ca ultim cuvant urmatoarea fraza “Nu mai esti omul care l-am cunoscut!!!”

Astept pareri despre acest subiect, si sper ca macar o data sa inteleg analele gandirii feminine”.

Doamnelor… va rog!

Link-uri sponsorizate

Comments