Baiatul mamei

1385751_750817678265525_376798529_n
Link-uri sponsorizate

Baiatul mamei! Cel mai mare dusman al femeilor posesive! Puteti sa-mi sariti in cap, ma puteti considera idiot, imbecil sau prost, insa eu asta cred – doar o femeie posesiva poate face un caz din dragostea unui barbat pentru mama sa.

De ce spun ca femeia posesiva face caz? Simplu – pentru ca femeia posesiva a fost invatata de mica un lucru elementar – are o papusa care ii apartine si pe care o poate distruge cand are chef.

La maturitate, ‘papusa’ prezinta calitati ortostatice, are in jur de 1.80 – 1.85, este dotata cu muschi sau burta, merge la bere cu baietii, ragaie, injura si se uita dupa femei.

Ori in contextul in care ‘papusa’ are deja un stapan (ma-sa), femeia posesiva nu-si poate duce la bun sfarsit planul – acela de a-l avea doar pentru ea!

De altfel am si scris AICI ca multe femei si-ar dori ca relatiile lor sa inceapa cu o inmormantare – inmormantarea soacrei!

Atunci cand se simte amenintata, femeia posesiva ataca – ‘o da, se da mare barbat si ii spala ma-sa chilotii’, ‘ce sa-ti spun, marele barbat… isi arata muschii, dar o suna mereu pe ma-sa sa vada ce face’.

Nimic rau pana aici, daca ma intrebati pe mine. Si daca o suna… ce? Eu am cunoscut suficiente femei crescute fara model paternal, care erau legate ombilical de mamele lor.

Nu tin minte sa le fi reprosat vreodata asta. De ce? Pentru ca ma interesau ele si nicidecum mamele lor.

De asta sunt convins ca o femeie non-posesiva, acea femeie-partener, nu este interesanta de prezenta ‘soacrei’, ea nu o vede ca pe un dusman. Iar soacra va simti rapid acest lucru.

Eu cred ca mamele de baieti au un al 6-lea simt – le miros de la o posta pe posesive.

De aici cred ca pleaca si razboiul dintre ele. In esenta, un barbat care isi iubeste mama nu este ceva rau, nici macar daca, dintr-un concurs de imprejurari, inca mai locuieste cu ea.

Problema apare la barbatii care nu pot lua decizii fara sa ceara voie. Aia sunt castrati total si ar avea nevoie de terapie.

Sigur, exista mame castratoare, mame care incearca sa controleze vietile fiilor lor, insa chiar si asa, o femeie desteapta stie sa mute campul de lupta departe de soacra-dusman. Ii trebuie putin tact si mai ales trebuie sa nu il rupa brusc pe barbatul ei de mama lui.

O femeie desteapta stie sa managerieze perfect acest gen de relatie. Posesiva va face o tragedie din asta.

Simpla prezenta a soacrei in viata ei este un dezastru. Chiar vorbeam cu un psiholog despre asta si imi spunea ca femeile ar trebui sa se bucure de dragostea barbatului lor pentru mama sa. De ce? Pentru ca un barbat care isi iubeste mama si o respecta, le va trata si pe ele la fel.

Un barbat care nu-si isi iubeste si nu isi respecta mama, s-ar putea sa le trateze si pe ele la fel. Asa ca problema cu ‘baiatul mamei’ este una complexa, dar nu imposibila.

O femeie are nevoie de tact pentru a manageria acest aspect si pentru a reusi sa-si faca viata mai usoara.

Asadar, daca vrei sa cunosti un barbat, cunoaste-i mama. Daca simti ca nu poti sa duci povara soacrei, schimba barbatul! Cauta-l pe cel care crezi ca-ti poate oferi ceea ce-ti doresti!

Discutiile despre cine ii spala chilotii nu te fac sa pari mai desteapta, dincontra, te fac sa pari puerila!

Link-uri sponsorizate

Comments