Nu exista sex fara batai de cap

eu32
Link-uri sponsorizate

Asa mi-a spus o prietena, convinsa fiind ca are dreptate. “Barbatii sunt doar niste p**i, nu ii intereseaza decat sexul. Ei nu inteleg ca nu poti sa faci sex fara batai de cap, pentru ca dai peste tot felul de tipologii feminine”.

Eu nu cred ca suntem doar niste p**i. Oricat de vanator este barbatul, el nu este doar un animal sexual si atat.

Ori daca acceptam ideea ca avem nevoi si dorinte identice si ca totul consta in modul in care reusim sa gasim acea persoana care sa corespunda nevoilor si dorintelor noastre, rezulta ca noi, barbatii, nu suntem doar niste organe erecte.


Altfel de ce ne-am mai lega la cap cu relatii si mariaje? Am accepta realitatea falica si ne-am transforma in niste ghizi venali ai vailor umede ale domnitelor.

Am fi acele pompe de endorfine, instalatorii oxitocinelor, telegrafistii gemetelor voastre. Atat! Niste masini de produs placere bruta, ce nu zbarnaie, ci se exprima in fraze.

Nu, draga mea prietena buna, barbatii nu sunt doar niste p**i, ci niste oameni care-si doresc la fel de mult ca voi sa fie iubiti. Ori atunci cand o femeie iti spune ‘te iubesc’ nu poti sa ramai de stanca.

Sigur, daca este un ‘te iubesc’ real, sustinut de caldura specifica si nu o disimulare de ochii lumii.

N-ai cum sa nu te transformi in apa in fata caldurii ei, n-ai cum sa nu te emotionezi atunci cand iti privesti emotiile in ochii ei, nu ai cum sa nu tresari atunci cand ii atingi trupul ce vibreaza, n-ai cum sa nu te abandonezi in oceanul trairilor ei, n-ai cum sa nu-i bei revarsarile orgasmice. Iarta-ma draga prietena, dar o simpla p**a nu poate sa faca asta.

Suntem oameni, avem nevoie, dorinte si sentimente.

Cu un singur lucru sunt de acord din ceea ce spui tu – ‘nu exista sex fara dureri de cap’. Da, aici ai dreptate. Intotdeauna exista dureri de cap atunci cand iti bazezi intreaga viata doar pe jeturile fierbinti de sperma.

Asa ca ce pot sa-ti spun, nu iti dau dreptate si iti spun asa – aveti doua variante – sa ne lasati sa va iubim sau sa ne lasati sa va umplem de endorfine. Voi alegeti!

Link-uri sponsorizate

Comments