As vrea nimic…

ceai
Link-uri sponsorizate

… din ce-mi dicteaza ego-ul!

Toata viata am vrut lucruri, toata viata am avut dorinte si asteptari, toata viata am jucat in liga planurilor, in batalia marilor incercari…

Ca orice om care se respecta, am visat, am sperat, am asteptat si mi-am luat-o in freza.


Daca stau bine si ma gandesc, nimic din ce a fost cu adevarat misto in viata mea nu a venit programat. Si totusi, am alergat ca un tampit dupa iluzii, crezand ca voi reusi sa le prind cu ambele maini, sa le rapesc pentru a le pastra doar pentru mine.

Rezultatul? De cele mai multe ori am prins dezamagiri care s-au agatat ca scaietii de mine si au durut atat de rau incat uneori mi-au insangerat sufletul.

Dupa 30 si ceva de ani de cariera in jocul iluziilor am hotarat ca este momentul sa ma reintorc la mine, la ceea ce sunt eu – am fugit prea mult de mine crezand ca voi reusi sa scap. Si uite asa – desi suna plin de ipocrizie – am ajuns sa nu mai am asteptari. Nici de la ceea ce fac si nici de la ceilalti – relatii, sex etc…

Am invatat ca incet incet sa ma bucur de ceea ce am, de fiecare lucru pe care-l fac, fara sa fac planuri de perspectiva. Si stiti ce? Am constatat ca surprizele sunt mai frumoase, iar dezamagirile mai putine, spre deloc.

Cu cat iti faci asteptari mai mari si iti doresti lucruri, atunci cand le obtii iti doresti si mai mult si mai mult si tot asa, pana ajungi un sclav al propriilor dorinte si asteptari.

Ori in conditiile astea, daca as fi continuat pe drumul de pe care am iesit de curand – acel drum al trairilor egotice, cum ar fi aratat lista mea cu “as vrea”?

Cam asa…
1. as vrea sa ajung sa cant in fata a stadioane intregi de oameni
1 bis. as vrea sa fiu considerat cel mai bun MC din Romania.
2. as vrea ca textele mele sa se bucure de un succes nebun, sa devin cel mai tare scriitor al Romaniei.
2.1. as vrea ca oamenii sa ma idolatrizeze… fara sa ma conteste…
3. as vrea ca toate femeile sa ma doreasca, sa ma asalteze cu propuneri, astfel incat sa ajung sa nu le pot face fata.
3.2. as vrea sa fiu cel mai dorit barbat din Romania…
4. as vrea sa fiu un model pentru oameni, singurul, unicul model
4.1 as vrea sa nu mai fie nimeni ca mine..
5. As vrea sa fiu BARBATUL. MASCULUL
5.1 as vrea sa-mi vad moaca sus pe blocuri, langa dudui sexy urcate pe tocuri
6. As vrea sa am o vila la poalele unui munte si un sofer care sa ma duca unde vreau eu
7. As vrea sa muncesc doar pentru mine, doar atunci cand am chef
8. As vrea… sa am totul.
9. As vrea sa stiu la ce mi-ar folosi toate astea?

Acum, sa fim seriosi, doar un paranoic poate avea un asemenea ego. Nu radeti – exista foarte multi paranoici printre noi. Foarte multi care, chiar in acest moment, cand voi cititi aceste cuvinte, chiar isi doresc ceea ce am enumerat mai sus.

Revenind la mine, acest Vulpescu fara asteptari, eu imi doresc un singur lucru – sa fiu sanatos ca sa pot sa ma dezvolt si sa-mi hranesc mintea si sufletul cu lucruri frumoase si ca sa o pot directiona pe fata mea intr-o calatorie frumoasa a vietii.

Restul sunt doar hrana pentru ego.

Link-uri sponsorizate

Comments