Exista viata dupa esec

Image3
Link-uri sponsorizate

Este una dintre cele mai importante lectii pe care le-am invatat in viata. Am avut nevoie de 30 si ceva de ani pentru asta.

Da, stiu, unii dintre voi ma apreciaza, altii ma invidiaza, altii ma compatimesc – crezand ca sunt un trist suferind etc. Se prea poate sa fie cate putin din toate.

Cu toate astea, ma simt castigat pentru ca am invatat acest lucru extrem de important – EXISTA VIATA DUPA ESEC!

Am simtit asta in plan profesional – am muncit ca un nebun ani de zile pentru a-mi face un nume. Am pierdut zeci de nopti, am invatat o gramada de lucruri, am inghitit laturi de nu va imaginati, am acceptat destule compromisuri… si am ajuns intr-un punct in care am vazut totul ruinat. POC! BRUSC!

Se intampla in 2008. A fost nevoie de un moment de naivitate pentru ca intreaga constructie sa pice ca piesele de domino.

Am crezut in oamenii din echipa de la Antena 2, am crezut in producatoarea mea si am suferit cea mai cumplita infrangere – in direct, pe tv.

O palma ca asta mai rau ti-e dat sa traiesti. Si nu, nimeni nu stie ce se intampla in sufletul tau atunci cand iti dai seama ca esti executat in direct si nu ai ce sa faci.

Ba mai mult, ti se mai si spune sa mergi mai departe! A fost cel mai urat moment din viata mea profesionala – mai ales cand am devenit lesh pentru hienele mediatice.

Nu aveti idee cate sunt – fie ca se numesc Petreanu sau Bendeac, ei musca! Musca cu pofta! Pofta de carne si sange!

Atunci a fost primul moment cand am inteles ca exista viata dupa esec, chiar daca ficatul meu s-a dereglat din cauza nervilor. Am inteles si am mers mai departe si iata, au trecut deja aproape 6 ani de atunci.

In plan personal mi-am luat-o la greu. Stiu, nu sunt singurul. Am trecut printr-un divort, deci stiu ce inseamna.

Stiu ce inseamna depresia si acea intrebare care-ti ghilotineaza existenta – “okay, eu acum ce fac”?

Cunosc exact fiecare pulsatie, fiecare traire, fiecare firicel de aer ce incearca sa-ti intre in plamani atunci cand simti ca te sufoci. Stiu cum e! Si totusi, exista viata si dupa divort. Ba mai mult decat atat, exista relatii care te doboara mai rau decat un esec marital.

Anul asta am iesit din una. Am iesit daramat complet – fizic si psihic. A fost o noua lectie de viata, o noua palma sau sut in cur, un nou exemplu care-ti striga tare in urechi – EXISTA VIATA DUPA ESEC!

Da, sunt de acord ca inveti din greseli. Ar fi prea simplu sa fie totul roz. Nu e! Dupa aceasta ultima palma m-am hotarat sa ma schimb si am trecut la treaba.

Prima miscare a fost renuntarea la armuri. Ma simt perfect fara ele. A doua a fost blogul… Urmeaza si altele si bune si rele. Lectii frumoase si momente dure. Fara indoiala.

Si totusi, ceva se intampla foarte misto atunci cand realizezi ca exista viata dupa esec – DISPARE FRICA!

Frica de a fi atacat, frica de a fi judecat, frica de a incerca lucruri noi.

Va sfatuiesc si pe voi sa incercati. Chiar nu aveti nimic de pierdut.

Link-uri sponsorizate

Comments