Friends with benefits – relatie cu masca de gaze pe fata

Image14
Link-uri sponsorizate

Se fac filme la Hollywood, se scriu carti, zeci de articole, se tin prelegeri… Se numeste “friends with benefits”, adica relatie strict bazata pe sex!

Mi se pare o vrajeala! Nu cred in aceasta vrajeala nici daca cineva ma pica cu ceara. Nu ca nu ar fi placut, insa nu mi s-a intamplat niciodata ca o astfel de relatie sa nu genereze fraza “as vrea mai mult”.

Si aici nu stiu daca barbatii sunt mai duri sau nu. Nu cred ca e relevant! Studiile arata ca barbatii se indragostesc mai usor decat femeile, asa ca… nu e :)).


Ideea e ca am trecut prin destule experiente de acest fel si o spun raspicat – niciodata, dar NICIODATA lucrurile nu au ramas la stadiul de sex. Fie au evoluat in relatie, fie s-au terminat!

As incerca sa identific cateva motive –
1. cei doi nu stiu ce inseamna friends with benefits,
2. nu comunica corect de la inceput si atunci apar confuzii,
3. comunica dar cineva minte (in adancul fiintei pleaca din start cu ideea de relatie, acceptand de fatada doar sex) si lista poate continua.

De fiecare data s-a intamplat sa aud – “cred ca ma indragostesc”, “m-am indragostit” sau “stii, mi-as dori mai mult”.

Nu conteaza varsta fetelor, culoarea parului, forma fizica, marimea sanilor, rotunjimea feselor etc… Toate, dar toate, s-au indragostit, chiar daca nu au recunoscut imediat. Se vedea clar in ochii lor.

Asta e motivul pentru care nu cred in acest gen de relatii.

No benefits pana cand? Pana la al treilea contact sexual? Pana la al 5-lea? Pana cand? Pana dupa 2 luni?

Sau? Ideea de friends with benefits nu cred ca functioneaza in Romania, cred ca nu e aplicabila aici, unde oamenii alearga de nebuni dupa relatii, fiindu-le teama de singuratate.

Multe romance traiesc cu vina pacatului sexual in suflet. Cum ar putea ele sa se simta folosite? E inuman, le bate Dumnezeu, zau asa! Barbatii cred ca ar putea sa se plieze mai usor, desi se pare ca ei se indragostesc mai usor in prezent.

Asa ca o spun din nou – ideea de relatie bazata strict pe sex nu tine, cel putin nu pentru mine.

Sa fim seriosi, suntem oameni, avem sentimente si nevoi iar atunci cand sexul este fantastic si comunicarea intra pe un fagas normal, mi se pare natural ca unul sau chiar amandoi sa vrea mai mult.

Ce credeti?

Link-uri sponsorizate

Comments