Femeile nu vor sa fie iubite!

Image5
Link-uri sponsorizate

Este un titlu exagerat! Este un titlu care anuleaza insasi constructia feminina. Si totusi, nu sunt sigur ca mai putem vorbi despre constructia feminina clasica – adica acea persoana care nu poate functiona fara iubire.

Eu cred ca lucrurile s-au mai schimbat intre timp si, mai mult, ca unele femei chiar nu vor sa fie iubite. Unele nu vor, iar altele nu pot fi iubite. Poate suna paradoxal… insa cred ca are sens.

Nu am incredere in femeile care-si tipa nevoia de iubire pe Net. In multe cazuri am senzatia ca este un moft sau, mai rau, un mod prin care castratoarele isi cauta urmatoarea tinta pentru razbunare.

Va place sau nu, baietii buni platesc pentru relele pe care le fac adormitii. Or in aceste conditii cum poti agata un baiat bun?

Trimitand semnale de disponibilitate, prezentand o imagine de femeie frumoasa si dornica de a primi si oferi iubire.

Baiatul bun devine interesat, nestiind ca tu disimulezi ca la Hollywod si, din momentul in care l-ai prins, iti poti pune in aplicare planul de distrugere.

Sincer nu am intalnit pana acum vreo femeie care sa se prezinte asa – ‘sunt o zgripturoaica insetata de razbunare, am sufletul rece si vreau sa te nenorocesc’!

Ar fi prea simplu, nu-i asa?

Mai exista anumite femei care se folosesc de iubire pentru a da bine in lume. Pentru ele iubirea este un soi de fard, un polish de imagine, acea vrajeala suprema care le face sa para printese, speciale, unice, nemaiintalnite.

Pentru ele iubirea este un subiect frumos, este o idee de auto-marketare pe piata libidinala si nimeni nu le poate contrazice cata vreme nu exista o definitie clara a iubirii.

Ele sunt femeile-troc, femeile care functioneaza pe principiul ‘dai-dau’. Daca luam in calcul faptul ca iubirea ofera si nu cere, atunci distinsele doamne nu prea cunosc proprietatea termenilor pe care ii folosesc.

Ei bine, ajungem si la femeile care, din pacate, au fost private in copilarie de iubire. Sunt femeile care au fost abuzate la varste fragede – fizic sau verbal.

Nu are sens sa vorbesc aici despre violenta conjugala – cifrele sunt ingrijoratoare – insa in mod cert si atunci cand vorbim despre iubire trebuie sa luam in calcul contextul dezvoltarii umane.

Iar daca o persoana a fost crescuta in violenta, mi-e greu sa cred ca va fi capabila sa ofere ceva ce nu cunoaste. In aceste cazuri, iubirea trebuie invatata, iar procesul este greu si lung.

Iata deci o plaja extrem de larga de femei, o plaja suficient de larga si variata, o plaja umana care elimina cumva constructia originala, cea a femeilor ce nu pot functiona fara iubire.

Acum sa ajungem si la femeia care poate oferi si primi iubire. Ea se iubeste in primul rand pe sine. Aici este cheia! Ea este femeia echilibrata, radianta, femeia care zambeste mult, femeia intelegatoare, cea care nu judeca, ci priveste lucrurile cu compasiune.

Femeia care se iubeste pe sine este impacata si asumata, deci nu are nevoie sa-si tipe nevoia de iubire.

Chiar daca nevoia de a fi iubita exista, aceasta femeie nu are asteptari. Ea stie ca acea iubire de care are nevoie va veni la momentul oportun.

Si vine! In cele mai multe cazuri vine, chiar daca pana atunci s-au adunat gramezi de situatii conflictuale, experiente urate, suferinte etc…

Daca inima ar avea ratiune, multe dintre alegerile gresite pe care le facem in viata ar putea fi evitate.

Acesta este tipul de femeie care iti poate oferi iubire, este acel tip de femeie cu care poti rezona. Trebuie doar sa te asezi pe aceeasi lungime de unda cu ea. Nu radeti, asa e.

Trebuie sa o chemi in viata ta, trebuie sa o faci sa vina spre tine si mai ales sa-i intelegi mesajele atunci cand apare.

Cand o gasesti, viata ta se schimba complet. Toate suferintele dispar, iar speranta renaste. Alaturi de o asemenea femeie dispar cliseele, etichetarile si frustrarile.

Indiferent cat tine o relatie cu o asemenea femeie, alaturi de ea esti castigat – in primul rand pentru ca realizezi ca acest tip de femeie exista si 2. pentru ca simti in sfarsit ce inseamna acea iubire asezata, fara asteptari nerealiste, acea iubire matura.

“Suflet pereche” sau doar mesager, este tipul de femeie care te ajuta sa mergi mai departe, pentru o bucata de timp sau pentru totdeauna.

Ar fi bine sa ma credeti – nu vorbesc din carti. Acest gen de femeie exista si apare atunci cand esti pregatit, atunci cand iti dai seama ce vrei de fapt.

Acelasi lucru este valabil si pentru femei. De aceea va sfatuiesc sa nu disperati, acea persoana exista, este acolo, trebuie doar sa invatati sa o chemati.

Incercati si veti vedea ce inseamna. Sentimentele de vina si victimizarile nu va ajuta la nimic.

Incercati sa va schimbati optica si veti vedea ca si sansele voastre se vor schimba. In viata conteaza enorm ce fel de semnale transmiti.

Ori, cata vreme te victimizezi nu vei atrage niciodata spre tine persoane iubitoare, echilibrate, mature, ci tot victime.

Asa ca ganditi-va bine – ce va doriti? Sa fiti iubite sau sa ramaneti victimele propriilor ganduri?

P.S.1: Cea de-a doua mea carte s-a lansat. Daca vrei sa comanzi ‘Iubirea de la A la Z – Alfabetul relatiilor’, o poti face de AICI

Link-uri sponsorizate

Comments