Sexul bun – un concept imposibil de definit

euinterviu
Link-uri sponsorizate

Cei care spun ca sexul bun trebuie sa fie intr-un anumit fel sunt fie impostori, fie nu au facut prea mult sex la viata lor, fie se cred niste entitati superioare.

Foarte multi oameni – si femei si barbati – folosesc aceasta constructie – ‘sex bun’ – insa la descriere lucrurile se complica sau intra oarecum in ceata.

Treaba asta cu sexul bun serveste de foarte multe ori unor manifestari egotice, ca sa nu zic schizofrenice.

Da, e foarte greu sa contrazici o persoana care spune de exemplu ca sexul bun inseamna atunci cand este legata la maini si la ochi. Cum poti sa-i demonstrezi ca nu asta inseamna sex bun? Pentru ea fix asta inseamna, este experienta ei. Deci are dreptate!

Asa cum tu daca spui ca iti place sa o ai pe la spate ca sa-i poti urmari vulva si anusul in voie (cu ochii sau cu limba), ai dreptate… pentru tine acela poate fi un sex bun. Nimeni nu are cum sa te contrazica.

Sunt multe feluri de sex bun pe care le intalnesti in viata. Hai sa ne gandim simplu – din cate experiente sexuale ati avut la viata voastra, cate pot fi incadrate la capitolul WOW?

Si cand spun wow ma refer la experiente rarisime. Fiti sinceri, cate?

Treaba asta cu sexul bun tine de fiecare om in parte – de deschiderea lui vis-a-vis de sex, de propria experienta de viata si de alti zeci de factori – ambient, pozitii, implicare, preludiu, jucarii, fetishuri etc.

De asta mi se par amuzanti oamenii care dau sfaturi despre sex, acei invatati in ale sexului – de altfel fetele lor iti arata cat de bine se pricep la sex :))

In realitate, nu ai cum sa globalizezi simtirile, nu ai cum sa le transformi in norma. Sexul de calitate depinde de fiecare om in parte, iar acest lucru nu are cum sa se schimbe.

Asta este si motivul pentru care nu cred ca se poate defini sexul de calitate. Voi ce parere aveti?

Eu cred ca fiecare ar trebui sa se bucure de sexul bun, asa cum il intelege el…

Link-uri sponsorizate

Comments