Barbatul indragostit – prin ochii femeilor

Image2
Link-uri sponsorizate

Imi place sa le provoc pe femei. Ador asta. Drept urmare, incerc sa fac asta in fiecare zi. Ieri le-am rugat sa-si exprime parerea despre barbatul indragostit.
Cum aratam noi in ochii lor atunci cand chimia ne ia mintile?

Nu a durat mult pana cand doamnele de pe pagina mea de Facebook sa-si dea drumul… la descrieri. Savuroase de-a dreptul.

Iata cateva:

1. ‘E barbatul care brusc isi arata latura feminina, fara sa se mai eschiveze. Pana la un punct, e cute’

2. ‘Eu nu mai stiu cum arata, dar daca fac ceva “sapaturi” poate imi aduc aminte… varsta asta bat-o vina’.

3.  ‘Barbatul indragostit are un zambet larg si tamp pe fata cand te vede, este atent si iti soarbe fiecare cuvant, te atinge sau iti cauta atingerea, ii sclipesc ochii mai ceva ca artificiile de sarbatori, oricat de “bad boy” sau dur ar fi, langa tine e un ursulet de plus’.

4. ‘Eu cred ca arata la fel ca o femeie indragostita. Ambelor sexe li se schimba privirea si apare acea stralucire a ochilor. Referitor la limbajul corpului pot spune ca va incerca pe cat posibil sa fie in contact cu femeia, prin orice fel de atingere. Iar verbal va fi mieros si siropos’.
5. ‘Barbatul indragostit o aseaza pe femeia iubita pe cel mai inalt piedestal al sufletului lui si nu o mai da jos de acolo niciodata. Chiar daca drumurile lor se vor desparti, peste ani cand o va intalni pe ea ii va reaminti cat e de speciala si cat te mult a iubit-o. Eu cred ca un barbat iubeste cu adevarat o singura dat in viata si doar o femeie ramane acolo, pe piedestal’…

6. ‘Mmm… Barbatul îndragostit e un “nebun ” caruia nu-i pasa de nimic!!! E un fericit de care nu te mai saturi!!! e un zâmbet larg cu ochi visatori! E un pupacios , un jucaus… O tandrete… , e un “frumos”!’

7. ‘Referitor la intrebare , inainte de toate un barbat este om , cu asteptari , momente bune si rele etc … Nu cred ca trebuie sa arate sau sa se incadreze intr-un anumit tipar ca sa fie indragostit sau sa iubeasca sau ambele dupa caz. pot spune doar din ce am trait si vazut in relatia mea. sunt si am fost mai de moda veche si primul meu iubit imi este sot in momentul de fata . Cand ne-am indragostit (ca sa ma rezum strict la cum arata un barbat indragosti si apoi unul care iubeste ) nu a fost ceva iesit in comun, era el ca si pana sa-l cunosc. Iar acum un barbat care iubeste mi-a ramas alaturi neconditionat. A ramas la fel ca atunci cand ne certam care sa plateasca un suc. Si-a pastrat simplitatea si faptul ca apreciaza gesturile mici care fac diferenta’.

8. ‘straluceste, zambeste si e tandru’.

9. ‘Barbatul indragostit isi descopera o latura noua: intelege rostul filmelor romantice, a sesiunilor interminabile de shopping, a discutiilor prelungi fara logica, a zambetului continuu si tamp… dar isi da seama mult prea devreme ca nu are compatibilitate cu aceasta imagine si revine la beut bere si ragait mici’ :)))))))

10. ‘barbatul indragostit e High leviteaza’

11. ‘se numesc ochi de dormitor, au pupila marita si e de la excitatie dupa, redevin ochi obisnuiti’…

Interesanta selectie nu-i asa? Completarile va apartin!

Link-uri sponsorizate

Comments