De ce fac asta?

eubun
Link-uri sponsorizate

Sunt sigur ca multi se freaca la ochi cand vad postarile mele.

“Cum ma, ala care dadea cu toti de pamant la tv scrie despre relatii, vicii, iubire? E clar, Pamantul si-a dat reset!”

“Adica Nai’gh’Ba, ala cu cearcane de drogat si fata de killer? Nu se poate frate! Ala e bad boy, nu are cum sa aiba sentimente. E imposibil! Sentimentele sunt rezervate slabilor, baieteilor care-si luau cefe in scoala generala. Ori, la cum arata, Vulpescu asta pare ca administra cefele. Fac pariu ca nu statea la primire”.

Ei bine, asa e, nu eram la primire, dar nici nu le dadeam! Stateam la incarcare, incarcam experiente de viata in tirul personal.

Poate va intrebati de ce scriu atat de mult despre relatii, femei, barbati, iubire, pacaleala?

Nu, nu o fac pentru ca am luat-o razna sau pentru ca as fi vreun obsedat sexual. Ador sexul, dar nu pana la obsesie. Ar fi o scuza penibil de simpla, mi-ar insulta inteligenta!

Fac asta pentru ca e zona in care am esuat cu brio, e zona pe care am trait-o intens in toate fatetele ei, e zona care m-a umplut de experiente, de cele mai multe ori vecine cu dezastrul fizic si psihic.

Mai mult, e zona in care oamenilor le place sa se si sa pacaleasca cel mai mult. Hai, recunoasteti, asa e! Am fost acolo, le-am facut pe toate.

Nu? Vreti sa ma contraziceti?

Atunci aruncati un ochi pe acest link din Adevarul.

Pana sa cititi acolo, va dau eu cateva scurtaturi – in cifre. Nu mi-a placut niciodata matematica, insa de data asta cifrele ar trebui sa doara, ca si adevarul. Da, adevarul e ala care te face sa te doara, nu ala care te umple de bucurie. Eu prefer un adevar cinic decat o minciuna care-mi mangaie egoul.

Asadar, pe scurt, datele arata cam asa: 73% dintre oameni convietuiesc in relatii resemnate; 25% dintre persoane au fost indragostite de 2 persoane in acelasi timp; 46% dintre oameni ar avea curajul sa-si paraseasca actualii parteneri daca ar intalni marea iubire; 37% dintre barbati ar ramane intr-o relatie mai putin multumitoare de dragul partenerelor; 17% si-au intalnit dragostea vietii cand erau intr-o relatie; 37% au declarat
ca au avut nevoie de 10 saptamani pentru a-si dea seama daca partenerul era potrivit; unul din 20 de adulti a suferit din dragoste de mai mult de 5 ori etc.

Stam bine cu dragostea nu-i asa? Suntem perfect normali, suntem stapanii propriilor vieti emotionale. Bullshit!

Habar nu avem pe ce lume traim, ne facem viata mizerabila si nu avem nici cea mai vaga idee ce ne dorim de la un partener/a.

Asta e unul dintre motivele pentru care scriu despre aceste lucruri. Nu dau sfaturi, nu imi permit sa dau sfaturi despre sex sau relatii – o fac altii extrem de prost daca ma intrebati pe mine – nu, eu vorbesc despre mine, despre ideile mele si despre exprientele pe care le-am intalnit, despre ceea ce am trait.

Este un dialog cu mine la care asistati voi si va multumesc pentru ca ma suportati. Sunt o epava intr-o lume a epavelor, un imperfect care-si cauta calea, un om simplu care nu viseaza la cai verzi pe pereti sau la iubiri din romanele scriitorilor francezi; sunt un individ cinic, ce nu suporta cliseele si crustele sociale. De aceea le iau si le fac bucati, rand pe
rand.

Drept urmare, ma dezbrac in fata voastra si va prezint adevarul meu, nud, flasc sau erect, in functie de starea pe care o am.

Va astept cu drag in aceasta sufragerie virtuala, intr-un loc in care sa ne respectam si sa interactionam frumos. Multumesc.

Sper sa fie o calatorie frumoasa aici pe vulpescu.eu

Link-uri sponsorizate

Comments