Femeia – de la K.K.K la K.O

eu14
Link-uri sponsorizate

Femeia este tanara, barbatul a obosit!

Barbatul a obosit sa fie tiran, a obosit sa fie asupritor, s-a saturat sa fie calaul feminitatii, calaul sentimentelor.

Barbatul a inteles ca tot ceea ce s-a intamplat pana acum mai putin de 100 de ani trebuie rescris.
Barbatul a inteles ca se afla in fata unui moment senzational, unic – este pentru prima oara in istoria umanitatii cand putem face sex de placere, cand ne putem conecta prin sex fara a da peste cap cifrele demografice, este pentru prima oara in istorie cand dragostea sta la baza formarii familiei, este pentru prima oara in istorie cand barbatul si femeia pot functiona in cuplu ca echipa, adica de pe pozitii egale.

In fata acestui moment absolut unic, foarte multi se sperie. E si normal sa fie asa – pentru ca foarte multi au in trecutul lor o adevarata istorie de relatii si traditii toxice. E greu sa le ceri sa renunte la ele peste noapte.

Si totusi, foarte multi barbati au inteles ca de-a lungul timpului au participat la suprimarea feminitatii. Au inteles si au schimbat!

In prezent, idealul cultural feminin nu mai este format din cei trei K (asa cum a punctat Adler) – adica Kinder (copii), Kuche (bucatarie) si Kirsche (biserica).

In prezent, femeia se bucura de toate drepturile (cel putin in lumea civilizata) – are acces la cultura, la piata muncii, la educatie, are dreptul de a alege cum isi traieste viata, are dreptul sa spuna NU!

Aici nu se poate pune problema despre pizdificarea barbatului. Nu, desi suna haios, nu despre asta este vorba, ci despre faptul ca barbatul a reusit sa accepte realitatea actuala si a devenit deschis spre acel parteneriat menit sa asigure functionalitatea relatiilor pe termen lung.

Din pacate, femeia se poarta exact ca rezerva de la fotbal – acel varf care intra in teren in minutul 75 cu scopul de a marca pe final (gandul care il sponsorizeaza suna cam asa – “daca dau gol o sa devin titular”).

In loc sa accepte aceasta invitatie la un pahar de vin bun, la acest parteneriat minunat sudat de iubire, femeia tipa din toti rarunchii “Razbunare!!!”.

Eliberata de sub tirania patriarhatului, femeia vrea sa dovedeasca, vrea sa recupereze timpul pierdut, vrea sa preia rolul barbatului, nestiind cat de toxica poate fi aceasta miscare. Si aici nu ma refer la barbat, ci la femeie – pentru ea este toxic.

In prezent, barbatul nu mai reprima frumusetea femeii, el tanjeste dupa ea…

Cea care isi reprima frumusetea este insasi femeia! Ea nu mai vrea sa-si cultive acele calitati care pana acum 100 de ani existau doar in familiile educate. Nu, ea vrea sa fie la conducere, ea vrea putere… razbunare.

Iar asta readuce in prim-plan discriminarea de care barbatul s-a lepadat.

Nu vi se pare haios? Ca tocmai acum cand noi, barbatii, suntem pregatiti sa construim o lume noua alaturi de voi, voi sa vreti sa va transformati in ceea ce am fost noi de-a lungul istoriei?

Da, stiu, se numeste pay-back, dar nu aduce beneficii de niciun fel. Dupa parerea mea, barbatii si femeile trebuie sa se aseze la masa si sa rescrie tot ce inseamna relatii interumane… daca vor sa se inteleaga vreodata.

In prezent, femeile care-si reprima feminitatea nu inteleg un lucru elementar – ca barbatii vor femei si nu barbati cu vagin!

Mi se pare trist ca femeile au ajuns sa intre in competitie cu transsexualii.

Cu toate acestea, este si de inteles, pentru ca femeia chiar este tanara. Din pacate, in loc sa scape de vechiul K.K.K. isi aplica singura un K.O. cu gingasele manute.

Sigur, in acelasi timp si noi ar trebuie sa spunem asa – “draga mea, imi cer scuze pentru nenorocirile produse in istorie si iti propun sa accepti sa ne iubim”. Ce ziceti? Se poate?

P.S.: Acest text nu ii vizeaza pe toti barbatii si pe toate femeile. Cine se simte…

Link-uri sponsorizate

Comments