Femeile cu vagin ranced si creier neted

misandry
Link-uri sponsorizate

Titlul suna abrupt, suna dur, acuzator chiar… insa exista asemenea femei care au vaginul ranced si creierul neted.

Sunt acele femei care raspandesc otrava, sunt acele femei care promoveaza superior, cu un ranjet vecin cu nebunia, ideea potrivit careia ‘toti barbatii sunt porci’.

Ele sunt corespondentul cu vagin al primatelor care promoveaza ideea ca ‘toate femeile sunt curve’ (misoginii).

Ele sunt misandrele, aceste exemplare a caror existenta este marcata de ura patologica fata de barbati.

Pentru o asemenea femeie nu exista un barbat care sa nu fie porc. Iar primul porc cu care au luat contact a fost tatal lor.

Ulterior, toti ceilalti barbati – indiferent de felul lor de a fi, de maniere, de sarm personal, de statura sau statut – au sfarsit balacindu-se in noroiul aceleiasi etichetari reci – ‘esti porc’!

Tatal lor a fost primul rat care le-a infipt repulsia si ura adanc in suflet. De acolo a pornit totul. Sau de la o mama cretina, crescuta in acelasi spirit, o mama care le-a crescut singura, cu aceeasi ura patologica fata de barbati.

Misandrele urasc intr-un fel greu de descris. Ele exista peste tot, le vezi manifestandu-se pe toate palierele sociale – unele o fac voalat, mascandu-si repulsia prin fraze frumos machiate (nu toate sunt proaste si fara carte); altele par doar observatori care analizeaza socialul – “femeile proaste” fiind de fapt ele in toate mesajele pe care le transmit; iar altele – probabil cele mai multe – isi varsa ura pe fata, fara menajamente, folosind toate p****e din dotare.

Misandrele au chiulit de la teza vietii, au trisat, au copiat, au trecut pe genunchi, niciodata nu s-au calificat la testul seductiei, niciodata nu au gustat cu adevarat din pocalul placerii…

Nu, ele au avut intotdeauna vaginul ranced si creierul emotional neted, intotdeauna au avut ‘issues’ vis-a-vis de barbati, ‘issues’ pe care le-au raspandit cu non-salanta.

De altfel, atat ele, cat si misoginii, au fost cei care au promovat agresiv atata amar de vreme acest stupid razboi al sexelor, un razboi care a otravit totul in jur, afectand chiar si sufletele unor oameni care nu se incadreaza nici in tabara misoginilor si nici in tabara misandrelor.

Partea proasta este ca aceste femei umbla libere in societate, cand locul lor este de fapt la psiholog, acolo unde se pot vindeca de aceasta cianura care le pustieste existenta. Tot acolo ar trebui sa ajunga si misoginii.

In viziunea mea, misoginii si misandrele sunt sortiti sa traiasca impreuna. Asta ar fi ‘pedeapsa’ ideala – ca ‘porcii’ sa aiba relatii cu ‘curvele’ si ‘curvele’ cu ‘porcii’. Asa ar fi ceva mai putina otrava in lumea asta.

Din pacate, acesti absenti din jocul iubirii stiu cand sa-si faca prezenta si au cele mai fine arme de manipulare a sufletelor curate.

Singura modalitate prin care te poti apara de atacul lor este ignorarea completa, retragerea rapida la aparitia primei graunte de otrava.

Sa nu va imaginati ca misandrele sunt fiinte proaste. Nu, cele mai multe dintre ele sunt citite, sunt unse cu alifii fine, se imbraca bine, au meserii respectabile.

Nu, nu creierul lor organic este neted (desi, fie vorba intre noi, e nevoie de o doza de prostie pentru a cultiva la nesfarsit atata ura), ci creierul emotional!

Misandrele si misoginii sunt principalii dusmani ai iubirii!

Foto Credit: chezapocalypse.com

Link-uri sponsorizate

Comments