Tu mă faci vacă?

angry66
Link-uri sponsorizate
Vi s-a întâmplat vreodată să faceți un gest care să fie interpretat complet pe dos?
Vi s-a întâmplat să credeți doar voi că gestul respectiv este unul haios?

Eu am pățit-o pe pielea mea și, vă rog să mă credeți, s-a soldat cu un adevărat tsunami.
S-a întâmplat acum câțiva ani, în luna februarie. Aveam o relație cu un vărsător, dar jur că nu ma așteptam să dea pe afară chiar de tot… la propriu :)
Fiind ziua ei, m-am gândit să-i fac un cadou… altfel. Știți cum sunt bărbații – atunci când trebuie să cumpere cadouri, se blochează în clișee: o bijuterie și un buchet de trandafiri; ceva produse cosmetice plus o cină romantică etc…
Ei bine, eu nu am vrut să intru în zona asta. Mi-am spus: trebuie să fie ceva cu adevărat special, un cadou care să aibă și o anumită doză de simbolistică.
Din capul locului trebuie să vă spun că nu locuiam împreună, așa că m-am gândit la un cadou care să sugereze asta. Nu, nu vă panicați, nu i-am oferit un set de chei :)
Drept urmare, am început să sondez piața cadourilor. La un moment dat, survolând un site, am dat peste o pijama foarte tare. O pijama cu văcuțe :) A fost dragoste la prima vedere!
Ce a fost în capul meu?
alka3
Simplu – să ofer un cadou haios și, în același timp, să-i dau de înțeles că nu m-ar deranja să văd văcuțele alea lângă mine în pat… adică să-i sugerez faptul că mi-aș dori să stăm împreună.
Prea complicat :)
Și uite cum vine seara, ea sună la ușă, mă duc să deschid… îmi iau fața aia calmă de Ferdinand și îi dau cadoul (cu flori cu tot).
Ați văzut cum arată femeia atunci când primește un cadou? Ca florile alea de mai filmate în timelapse! Jur că poți să te bronzezi lângă ele. Luminează! Pur și simplu! Ca un soare!
Mi-ar plăcea să fac un sondaj fix în momentul în care femeile țin cutiile de cadou în mână, mi-ar plăcea să le aflu gândurile! Cred că ar fi ceva tare de tot…
În fine, soarele ei a intrat în nori rapid în momentul în care prima văcuță i-a zâmbit din cutie.
Eu aveam în continuare fața aia de Ferdinand. Eram calm, zâmbeam ușor tâmp – ca bărbatul îndrăgostit – și așteptam o reacție veselă!
Mare greșeală!
Cu o voce tremurândă, dar cu o tensiune fizică vizibilă de pe Stația Spațială Internațională, a reușit să-mi șoptească printre dinți:
– Vrei să spui că sunt o vacă?
Fața de Ferdinand s-a transformat într-o veritabilă față de bou… gura mi s-a uscat instantaneu, genunchii au început să tremure, fruntea s-a umplut de sudoare… iar eu am reușit să murmur haotic:
– Păi… ăăă… mmm, nu… eu.. baby…
– Niciun baby! Așa mă iubești tu pe mine? Nu credeam că ești așa. La fel ca toți ceilalți…
– Ți-a mai luat cineva pijama cu vaci?, am îngânat buimăcit de situație, fără să-mi dau seama că bag cuțitul în rană…
– Nu, dragul meu. Nu mi-a mai luat nimeni. Tocmai asta e problema. Ești primul.
– Deci unic, e ceva…-am continuat caruselul de tâmpenii.
– Ești pe dracu’! Habar n-ai să faci un cadou… Auzi la el, pijama cu vaci.
În tot acest timp, domnișoara se îmbrăca de plecare, cu gesturi scurte, aproape chirurgicale.
Eu rămăsesem în sufragerie, țintuit de podea cu veritabile piroane… emoționale.
Urmăream acest spectacol ca un boxeur care așteaptă lovitura finală.
– Lasă-mă să îți explic…
– Ce să explici? Nu e evident? Sunt o vacă. Și proastă pe deasupra. Proastă că m-am combinat cu tine. Te-am mirosit de la început că nu ai bani și nici simțul umorului.
Ochii mi s-au dilatat atât de mult, încât am simțit că genele mă mângâie pe creștet. Asta cu simțul umorului a fost o lovitură interzisă, sub centură direct… Mi-a tăiat orice intenție de a articula ceva.
În timp ce ea trântea ușa, boscorodind ceva de neinteinteles, eu am rămas în mijlocul sufrageriei, cu pijamaua cu văcuțe în mână și am îngânat pierdut:
– Eu încercam să-ți sugerez că vreau să ne mutăm împreună..
Concluzia?
Nu care cumva să faceți gesturi ‘haioase’ cu persoane care nu au simțul umorului. Optați pentru o bijuterie. Orice bijuterie, o tinichea, ceva sclipitor. Ceva cât se poate de banal.
Sau… și mai bine, încercați să vă alegeți o parteneră care apreciază o glumă. Știu că există!
Cam asta a fost povestea mea. Acum este rândul vostru să-mi povestiți situațiile bizare sau haioase pe care le-ați trăit. Și o puteți face pe vaidemini.ro până pe 10 februarie. Eu le citesc și vă promit că pe 12 februarie le comentez video. Spor!
 

P.S.: Eu am scris deja mai multe confesiuni! Le aștept și pe ale voastre.

Foto Credit: theregister.co.uk/

Link-uri sponsorizate

Comments