Ce prostii mai fac bărbații?

erectie
Link-uri sponsorizate

Azi vreau să vorbim despre penis! Și despre ce prostii mai fac unii bărbați pentru a se simți… mai bărbați.

Sunt lucruri despre care nu prea se vorbește, dar care se văd. De fapt, aș spune că sunt lucruri pe care le văd și simt anumite femei care intră în contact cu ei.
La capitolul penis, bărbații pot să facă multe trăznăi. Acum câțiva ani am scris despre bărbații care ‘se pregătesc’ de sex în magazinele de specialitate, apelând la tot felul de pastile – fie pentru erecție, fie pentru prelungirea duratei erecției. Să zicem că înțeleg asta.

Despre altceva vreau să vorbesc azi. Despre mărire și îngroșare. Aici să te ții.

Acum vreo 2 luni, în timp ce discutam cu Pascal Dameh, omul mi-a arătat ce urma să opereze – un penis semi-necrozat! Era galben! Da, știu, nu este tocmai o imagine plăcută.

După ce am exclamat un ‘yaaaaak’ prelung, l-am întrebat: dar cum Dumnezeu a ajuns așa?
– Și-a injectat Canamicina în penis, mi-a raspun Pascal.
– Ce a făcut?
– Și-a injectat Canamicina, doar că nu a știut cum să o facă și a ajuns așa, iar acum eu trebuie să-i repar penisul.
Am rămas interzis!

Sigur, știu că există și bărbați care nu se simt bine cu ce au în pantaloni. Fie că este subțire, fie că este mic etc… pot fi tot felul de probleme, mai ales dacă luăm în calcul ideea că pornografia este omni-prezentă în viața tinerilor încă din adolescență.
Or, ce modele de penisuri văd ei acolo? XXL! Mari și groase!

‘Multe dintre ele sunt operate’, mi-a spus calm Pascal. ‘Privește cu atenție și vei vedea că așa este. Sunt câteva elemente de identificare: erecția este în jos, glandul este mai gros decât capul… etc. Sunt semne că penisurile alea sunt lucrate’, mi-a spus Pascal zâmbind.

Okay! Acum, dacă tot vorbim despre mărire și îngroșare – doar e plin netul de tehnici ‘minune’ -, am zis să-l întreb pe specialist, să-mi spună și mie cum se face.

Treaba stă cam așa – se intervine chirurgical la baza penisului și, practic, câștigi cam 2-3 cm în lungime. Numai că ai de tras o vreme.

În primul rând, o perioadă trebuie să umbli cu penisul legat de picior :)
În toată perioada asta nu ai voie să ai erecție, ceea ce mi se pare aiurea!
Imaginați-vă, doamnelor, cum ar fi să aveți embargou de, să zicem, o ună. Știu, puteți rezista. Și totuși…

După aceea, penisul tău nu o va mai privi pe parteneră în ochi, ci îi va admira pedichiura, adică se va scula în jos. Asta înseamnă să folosești mâna mai des pentru penetrare :)

Și toate astea pentru ce? Pentru 2-3 cm? Păi nu mai bine alegi o poziție care favorizează o penetrare mai bună? Zic și eu :)

Cât despre îngroșare și acolo se aplică grăsime luată de pe abdomen. Yaaaaaak.

Recunosc, pot înțelege cazurile urgente, adică acele cazuri de bărbați care nu au încotro si chiar nu-și pot face treaba cu ceea ce le-a dat natura. Na, se poate întâmpla ca Bărbosu’ să se fi zgârcit la material. În cazurile astea, pentru ca omul ăla să aibă totuși o viață sexuală normală sau aproape de normal, mai înțeleg.

Însă nu pot să înțeleg intervențiile astea la bărbații absolut normali. Serios. Nu așa te simți mai bărbat.

Vrei cu adevărat să te simți mai bărbat? Pune mâna și învață cum poți să-i oferi plăcere și în alte moduri. Învață să fii cald, grijuliu, implicat, învață să-i asculți nevoile și dorințele… Crede-mă, nu ai nevoie de penisuri enorme pentru a face o femeie să țipe de plăcere.

Sunt curios dacă și doamnele sunt de acord :)

Foto Credit: themix.org.uk/

Link-uri sponsorizate

Comments