Mi se rupe de familia voastră!

eu66
Link-uri sponsorizate

Ieri, de Ziua Europei, 232 de parlamentari au scos România în afara civilizației. Cum? Prin adoptarea ‘inițiativei de revizuire a Constituției pe tema definiției familiei’.

Potrivit acestui demers, familia ‘se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între un bărbat și o femeie, pe egallitatea acestora și pe dreptul și îndatorirea părinților de a asigura creșterea și instruirea copiilor’. În ură și intoleranță, aș completa eu.
Bravo, bă! Ați reușit! Încet, tiptil, dar sigur, ați reușit să faceți un prim pas spre impunerea dictaturii majorității. Ar trebui să vă fie rușine, nu să vă lăudați cu ‘victoria’ voastră 100% cu iz electoral.

Haideți să vă spun un secret – pe politicieni îi doare-n cur de voi! Vă folosesc ca pe unelte electorale. Pe ei nu îi interesează familia voastră, ci voturile voastre, fraierilor!

Și, împreună cu ei, sunteți niște nemernici, pentru că nu realizați că acest demers al vostru va afecta mii și mii de vieți. Și aici nu mă refer la gay, nu doar la ei – care, apropo, sunt la fel de cetățeni ai acestei țări ca și voi și care plătesc taxe la fel ca voi -; ci și la părinții care-și cresc copiii singuri sau împreună, dar fără să fie căsătoriți; sau la părinții divorțați; la bunicii care își cresc nepoții etc… Pe noi, ăștia ‘defecți’, pe noi ăștia care am îndrăznit, mânați fiind de viață, să ieșim din cuvântul ‘Domnului vostru’ rigid, ne scoateți în afara naturii.

De ce? Pentru că așa vreți voi, 3 milioane de oameni uniți de același țel – ura și intoleranța!

Apropo, abia aștept referendumul propus de voi. Abia aștept să văd dacă sunteți 3 milioane cu adevărat. Abia aștept să văd în ce mizerie morală se scaldă țara în care trăiesc, în ce noapte a minții ne aflăm in plin secol 21.

Ura este adevărată voastră religie! Vi se rupe de iubire! La voi, iubirea este o impunere, ceea ce înseamnă că doar bărbatul și femeia au dreptul să se iubească, unul pe celălalt, nu altfel.

M-am întâlnit cu voi într-o emisiune tv și v-am spus că, pentru mine, singura religie este iubirea, indiferent că este între bărbat și femeie, între femeie și femeie sau între bărbat și bărbat. Mai aveați puțin și mă loveati cu pietre în platou. Nu-i nimic, cum să înțelegeți iubirea, când sunteți dresați în ură de niște oameni care ar trebui să vă învețe, culmea, tocmai ce e aia iubirea?

Și mai aveți și nesimțirea să jubilați…
coalitia

Vă doare-n cur de drepturile omului, de singurul drept uman valabil – acela de a fi fericit, indiferent că ești straight sau gay, ortodox, musulman sau ateu. Nu vă pasă! Vreți doar să vă impuneți interesele meschine, ca niște mici dictatori ce sunteți.

Este trist că trăim într-o țară în care o mână de oameni care nu înțeleg ce înseamnă fii om, încearcă să impună conduite umane. Foarte trist.

Și, aș vrea să vă mai rog ceva pe voi, ăștia care, când nu înțelegeți ceva, aruncați imediat cu etichete de genul ‘pidosnic’, fără să știți ce înseamnă cuvântul respectiv, poate îmi spuneți și mie cum îi voi explica fiicei mele că noi doi nu formăm o familie sau că ea și mama ei nu formează o familie? Pentru că, nu-i așa, potrivit regulilor voastre, noi, oamenii divorțați, oameni care s-au iubit, au încercat, dar nu au reușit și s-au despărțit, alegând să-și caute fericirea separat, nu putem să considerăm că suntem o familie! Nu avem voie. Nu avem dezlegare de la voi!

Shhhh, nu trebuie să vă chinuiți! Nu e nevoie!
Știți de ce? Pentru că mi se rupe de majoritatea voastră și de regulile voastre. Într-o țară europeană, liberă, am tot dreptul să îmi definesc familia așa cum am eu chef. Pentru că e a mea, nu a voastră!

Drept urmare, puteți să vă luați regulile, împreună cu cele 3 milioane de voturi, să le faceți sul și să vi le băgați în cur.

Și încă ceva – și ar fi bine să bage la cap și politicienii: cum vi s-ar părea ca noi, ăștia rămași în afara ‘normalului’ impus, să facem o coaliție și să decidem să nu mai plătim taxele la stat? Ce ați zice voi, purilor, de asta? E?

Atunci să vezi interes electoral. Nu e nevoie de 3 milioane de oameni. Ci doar de vreo 200.000 de oameni care câștigă bine!

Shhh, nu vă faceți griji, nu se va întâmpla. Suntem cetățeni educați, oameni onorabili, nu ca voi. În schimb, e posibil să ne unim și să facem o coaliție a iubirii!

Nu-i așa că ar fi frumos? Să avem o Coaliție pentru familie, care încearcă să impună ura și intoleranța și una care promovează iubirea? Să vedem cum ați combate voi iubirea! Cu ce ‘arme’. Hai, că văd că vă place lupta! Să vedem ce ar spune despotul vostru din Ceruri despre asta!

P.S.: Credeți că fericirea vine automat dintr-un articol din Constituție? Ce faceți cu situațiile de abuz conjugal? Ce faceți cu copiii abuzați fizic și emoțional? Îi băgați sub preș? Sunt realități pe care le omiteți cu o nesimțire feroce. Halal gândire.  

P.S.1: Vreți să vedeți ce înseamnă familie tradițională? Cititi aici!
Eu am crescut într-o familie cu părinții divorțați. Știu exact ce înseamnă și aia. Însă, stau și mă întreb: voi ce știți? Să vă văd, aveți tupeu să vorbiți despre toate zonele dark ale vieților voastre?

Link-uri sponsorizate

Comments