Familia tradițională – agent electoral în 2016

stop
Link-uri sponsorizate

Familia tradițională este adevăratul agent electoral în 2016. Cele 3 milioane de voturi produse de Coaliția pentru Familie îi excită la maximum pe politicieni, care sar pe ele mai ceva ca muștele la căcat.

Tonul a fost dat de PSD, prin vocea domnului Dragnea, acest mân(t)uitor al butoanelor electorale. Nici nu a apucat să spună că este ‘fanatic religios’ și hop… ăștia de la Coaliție l-au elogiat pe pagina lor.

Mare apărător al familiei tradiționale, ce să zic.
Exemplele nu se opresc aici. Ieri, în cursul zilei, am văzut un spot electoral care m-a amuzat copios. P.R.U anunță, prin vocea lui Gheorghe Turda, faptul că sprijină familia tradițională (de ce au ales un cântăreț de muzică populară? pentru că țintesc acel segment de 3 milioane de voturi și un gânditor social nu ar fi penetrat targetul) numai că finalul a fost un plonjeu în gardul gândirii – Victor Ponta premier! Ei aș… PSD vine cu un mânuitor de alegeri, PRU aruncă în față un plagiator.

Hai că arată bine scena politică în prag de alegeri. Familia mă-sii!

Ei bine, lucrurile devin și mai interesante prin știrea citită pe Hotnews. Ea sună cam așa: ‘Conducerea PNL a votat un protocol cu Coaliția pentru Familie/ Referendumul de revizuire a Constituției ar putea avea loc în aprilie 2017’. HENȚ! Penalty!

Cum așa… marii liberali se bagă în cloaca asta populistă?

Uite că se bagă!

Nu îl mai pun la socoteală pe domnul Robert Turcescu – din partidul fostului președinte – pe care l-am văzut la B1 spunând că familie înseamnă bărbat și femeie, pedalând la mantinela celor 3 milioane de semnături.

Iată cum a fost nevoie de o invenție apărută ca un avort spontan – Coaliția pentru familie – și de 3 milioane de semnături, adunate cu ajutorul logisticii religioase (știu, pochii se jură că nu au participat) pentru ca tot eșicherul politic să pice în cur. Buf!!!

Și uite cum am ajuns în situația în care ‘POPONARII’ au devenit agent electoral. Tare sau ce?

Nu sănătatea – deși spitalele stau să cadă, sistemul este praf, oamenii mor cu zile, medicii se cară etc…

Nu educația – deși 42% dintre tinerii în vârstă de 15 ani suferă de analfabetism funcțional; deși suntem la coada topului european la capitolul nașteri în rândul minorelor (semnul lipsei educației sexuale în școli) etc…

Nu infrastructura – deși autostrăzi pauză!

Nu politicile sociale – fie și cele care sprijină familia….

Nu, nimic din toate astea! Miza acestor alegeri sunt ‘POPONARII’ și amenințarea pe care o lansează ei la adresă familiei tradiționale.

Ce manipulare ordinară!

Chiar nimeni nu își dă seama că această problemă, transformată în dinozaur electoral, nu există?

Haideți să o tratăm pe scurt:

Care sunt temele pe care le aruncă în ețer cei de la Coaliția pentru Familie?
1. Paranoia cu conspirația vestului, care trimite valuri de poponari pentru a distruge familia și tradițiile poporului român.
Nimic mai fals! Homosexuali există în România de când e țara asta, doar că acum sunt la vedere, nu se mai ascund. De aia par unii surprinși de apariția lor. Rata de divorțurilor a atins 25% în 2015 în România și nu poate nimeni să spună că homosexualii au fost de vină. Alooo, familia? Bip, bip, bip…

2. Demografia
Demografia scade din cauza lipsei unor politici sociale de sprijinire a creșterii demografice. Să fim serioși, aveți senzația că mai vrem să facem copii știind că alocația lunară este de 80 de lei? Pe ce lume trăiți?

3. Căsătoria și adopțiile
Căsătoria între gay este deranjantă pentru că cică l-ar deranja pe Dumnezeu. Well, ce să zic. Repet, dacă Dumnezeu este sefu’ la cele văzute și nevăzute, înseamnă fie că știe de gay și nu are o problemă cu asta, fie că mai dă rateuri… ceea ce ar fi o blasfemie. Cât despre adopții, aici este de fapt zgândareala maximă. De ce cred că problema este fals pusă? Pentru că atâta timp cât nu există un studiu demografic clar care să ne arate câte persoane LGBT există în România și câte persoane vor căsătorie sau copii, vorbim vorbe.

Tot delirul ăsta bizar vis-a-vis de familie, delir susținut de multe persoane dubioase, toată această problemă apărută de nicăieri vine în contextul în care și în Polonia s-a încercat interzicerea avorturilor. Nu-mi plac conspirațiile, dar se cam leagă lucrările, nu credeți?

Ei bine, în Polonia nu a mers, pentru că femeile au ieșit în stradă și le-au dat jet.

Aici, la Românică, dacă le spui românilor că vine cineva și le ia familia… ai pus-o!

Chiar dacă nu vrea nimeni să le ia familia.

Este trist să vezi că o problemă serioasă precum familia, ce necesită analize profunde și nu fușăreli imbecile, se transformă în agent electoral.

Este trist să vezi că politicienii sunt în stare să facă orice pentru voturi, inclusiv să accepte legi care ar putea produce suferința unui segment de populație.

Este trist să vezi cum oamenii, mai ales tinerii, se lasă manipulați de niște lucrări de manual.

Este trist să vezi cât de multă ură se ascunde în societatea asta sub mantia largă a credinței în divinitate.

Este trist să vezi câtă lume umblă liberă, deși e clar că suferă de grave probleme psihice.

Peisajul de dinaintea alegerilor este trist și jegos și nimeni nu mișcă un deget pentru a schimba ceva.

Turma o ia la vale, cam cum se scurge căcatul la canalizare, iar muștele… și-au pus șervetu’ la gât și se înfruptă cu nesaț din căcatul pe care scrie URĂ și HOMOFOBIE cât o zi de post.

Poftă bună!

Link-uri sponsorizate

Comments