Pe Andreea o doare-n cur!

andreeamarin
Link-uri sponsorizate

Mare scandal mare cu Andreea Marin în prim-plan. Femeia a fost atacată de 3 câini, a făcut plângere, după care, în momentul în care discuta cu “iubitorii de animale”, a slobozit un sec -“Îmi spuneți dumneavoastră că nu m-au atacat, îmi garantați asta? Mă doare în cur de garanția dumneavoastră”.

Iată deci că pe Andreea Marin o doare-n cur de garanții.

Și are dreptate!
Știți de ce? Pentru că nimeni, dar absolut nimeni, nu poate oferi garanții vis-a-vis de comportamentul unui animal lăsat liber pe străzi.

Iar aici ajungem din nou la eterna problemă a imbecililor care se cred iubitori de animale.

Oameni care hrănesc animalele în fața blocurilor sau în fața vilelor crezând că așa au grijă de ele.

Și animalele ce fac? Se obișnuiesc cu cei care le dau de mâncare și sar la ceilalți. Clasic!

Halal iubire! Halal grijă!

Bun, acum să vedem ce a făcut Andreea Marin după ce a fost atacată. A făcut plângere la Primărie, ceea ce mi se pare firesc – este singura variantă civilizată din lumea asta!

Dacă omora câinii cu mână ei, atunci puteam să o arătăm cu degetul. În schimb, ea a acționat corect, părerea mea. Din câte înțeleg din presă, cineva a luat deja câinii ăia într-un adăpost, deși cred ca ar fi trebuit luați “stăpânii”.

Serios, mulți oameni ar trebui să stea în adăposturi de câini. Sunt atât de idioți, încât nu ar trebui să umble dezlegați … prin societate.

În purul stil românesc, “iubitorii” de animale au pactizat și au făcut petiții – cică să o dea afară pe Andreea din TVR pentru dureri în cur.

Haios sau ce?

Vedeți în ce țară trăim? Câinii sunt hrăniți pe stradă, încă atacă oameni, iar dacă oamenii ăia spun că își iau măsuri de precauție sau spun că îi doare-n cur de garanțiile unor imbecili, ținând în mod firesc la propria viață, lumea sare la beregata lor.

Aici nu este un caz cu câini, ci un caz cu imbecili!

Iar acești imbecili care nu înțeleg ce înseamnă să ai grijă de un animal ar trebui să-și asume consecințele, inclusiv penale… dacă este cazul.

Foto Credit: Andreea Marin pentru prieteni

Link-uri sponsorizate

Comments