Cum să fii o divă la plajă in 2016

selfie1
Link-uri sponsorizate

Week-end-ul ce tocmai s-a scurs am fost la Mamaia. La o nuntă. A fost de departe cea mai tare nuntă la care am fost invitat.

Și eu chiar nu sunt fan nunți! Mișto foc!

Dar nu despre asta vreau să scriu, ci despre trenduri, despre ce am văzut că poartă femeile la plajă în 2016, adică acum, la start de sezon (cluburile se deschid de săptămâna viitoare).
Câteva ore am reușit să îmi expun și eu hoitul la soare, ca orice om venit la mare la o nuntă cu ștaif.

Am stat la Shut Up Beach, plaja domnișorului Drăghia. Frumos, elegant… mi-a plăcut. M-a dus puțin cu gândul la Vamă… aia Veche.

Ei bine, în cele maximum 5 ore, împărțite pe două zile, de stat la plajă, am văzut câteva lucruri pe care chiar nu le-am înțeles.

La femei, evident!

Să le enumăr…

1. Sandalele tip XENA
Sunt niște chestii până aproape de genunchi dotate cu un milion de nojițe.
Fac pariu că sunt complet nepractice… mai ales în nisip. În plus, de ce să te complici? Doar ieși la plajă!

2. Machiajul
Asta nu am putut să înțeleg niciodată. Cum să te machiezi când ieși la plajă? Păi bine draga mea… și acolo? Pfff…

3. Bățul de selfie
E plin de dive. Plin. Și toate au descoperit directul! Și se folosesc de el. Un spectacol cât se poate de grotesc. Le vezi pe plajă, le vezi la terasă, le vezi peste tot. Chiar îți vine să comanzi o felie mare de tort și să le-o aplici pe moacele alea cu buzițe țuguiate. Nu le mai suport!
Chiar nu vă spune nimeni că sunteți penibile când stați toată ziua cu boticul în telefon?

4. Costumul de baie dintr-o bucată
Pe ăsta chiar nu îl înțeleg, mai ales când ești bucată, piesă, divă, beton etc…
Am urmărit cu atenție o astfel de duduie. Avea un costum alb, dintr-o bucată, purta și sandale a-la Xena și poza de zor la malul mării. De fapt, era pozată de domnul ei. Apropo, toate femeile astea au lângă ele bărbați servili, bărbați care nu au niciun cuvânt de spus… Ei doar execută!

Ei bine, după ce a pozat ea din toate unghiurile, pe principiul ‘colorata mâine-i gata’, fata s-a așezat tacticos pe șezlong, evident lângă apă și și-a scos cu meticulozitate țâțele afară.

Întâmplarea face că fix în momentul ăla ieșeam cu iubita mea din apă și am văzut scena. Pur și simplu și-a lăsat tot costumul până la brâu.

Păi bine măi femeie, dacă tot ai chef să-ți bronzezi țâțul, nu mai bine iei tu un costumaș din două piese? Sau doar chiloți?

Pe bune! Ce sens mai are costumul dintr-o piesă, când e clar că nu ești rușinoasă?

Jur că nu am înțeles povestea asta. Fata avea și silicoane ca să fie tacâmul complet. Nu arată rău, doar că nu am înțeles utilitatea acestui costum.

Sunt 4 chestiuni pe care le-am zărit pe plajă în 5 ore. Hai că se anunță o vară interesantă :)

Foto Credit: mundodeportivo.com/

 

Link-uri sponsorizate

Comments