Păpușă, tu pentru cine pozezi sexy?

pozasexy2
Link-uri sponsorizate

Litoral 2016. Cu o zi înainte de 1 mai. Mamaia. Plajă… undeva în sud.

Nisip, turisiti care se plimbă calm pe malul mării.

Doar câțiva își odihnesc oasele pe scaunele de plajă. E cald! Plăcut.
Aperolul spritz e rece și bun. Cerul are o culoare din aia mișto din videoclipuri, doar că maestrul de efecte este însuși Bărbosu’.

La câțiva pași de mine, o duduie își cambrează coama pe o pătură. Poartă un costum de baie de culoare roșie. De la distanță nu îmi dau prea bine seama, insă am senzația că poartă mănusi și cască de schi.

Devin atent!

Lângă ea, un băiat incearcă să surprindă cele mai bune ‘cadre’! Se apleacă, apropie telefonul mobil de ea… pac! Automat, ca la comandă, spatele ei se arcuiește, sânii ies în față, iar picioarele ei se strâng ca la un shooting de ăla de fashion. Ce dans! Cum se iubește ea cu camera… aproape sexual.

Da, chiar are manuși de schi și cască.

Hm, băiatul ‘i-o trage’ din toate pozițiile. Ei îi place. Se arcuiește ca o felină.

pozasexy4

După dimensiuni, din ochi, duduia nu depășește 1.60 – 1.65 m inăltime, deci nici vorbă să aibă calități de model.

Sigur este model de Insta sau Facebook. Toate sunt!

Duduia din fața mea este, probabil, una dintre miile de dudui care se pozează sexy și se expun pe net. Fac pariu că dorește să devină o Ceușan, varianta brunetă :)

Jur că mi-a trecut prin cap să o întreb: ‘nu te supăra, păpușă, tu pentru cine pozezi sexy?’

Okay, pe femeile care fac un job din asta le înțeleg, până la un punct – deși să-ți vinzi trupul, fie și pentru firme le lenjerie intimă, este echivalentul (mai mic) vânzării trupului contra sex. Tot un soi de vânzare este :) Doar că sexul este un efect al shootingului.

Faza și mai mișto este atunci când autorul pozelor este prietenul sau iubitul tău.
Asta mi se pare Dumnezeu!

Cum așa? Mi se pare tare să-ți pozezi iubita, știind că în câteva secunde trupul ei va poposi pe Insta sau pe Facebook, unde își va lua inimioare și like-uri.

Chiar este cineva atât de naiv încât să creadă că un like pe Facebook la o poză în costum de baie înseamnă ‘ce mult te plac’?

Pe bune? Nu vă gândiți că înseamnă cât se poate de clar – ‘ce bună de p**ă ești?’ Sau asta e de fapt ideea? Valorizare carnală?

Nu știu, mie mi se pare că duduile astea care-și vând coastele pe net sunt ca pozele alea cu femei goale pe care le vezi lipite pe geamurile TIR-urilor.

Nu mi se pare că există vreo diferență. Și unele și celelalte sunt simple materiale de labă.

Atât și nimic mai mult.

Iar atunci când iubitul girează materialul de labă, ei bine, atunci viața chiar devine interesantă, nu credeți? :))

Link-uri sponsorizate

Comments