Trăiești. Mai știi cum e? (VIDEO)

hornbach
Link-uri sponsorizate

Mai știi cum e să trăiești? Să dai cu sapa în grădină? Cum în care grădină? În grădina blocului!

Aoleu, stai, că vin ăia de la Primărie și dau. Asta dacă nu se ocupă omul care are grijă de bloc. Da, nu trebuie să dai cu sapa.

De când nu ai mai udat florile? Cum care flori? Alea din balcon!

Mușcatele, crăciunițele, alea ornamentale. Nu mai știi cum se face? Îți spun eu – umpli un pet de 2l și le uzi :) Viață tată!

Viață adevărată! Simți că trăiești.

De când nu ai mai vopsit un copac? Cum care copac? Tot ăla din fața blocului. Ăla în care te urcai când erai mic. Nu, hoooo nebunule, nu încerca acum. Nu te ține! Nu vezi că ai 100 de kile? Vopsește-l! Nici eu nu am făcut-o, dar cică e viață! Viață de aia adevărată, nu pixeli pe telefon.

De când nu te-ai mai plimbat prin parc? Cum care parc? Ăla care a rămas cam la fel de când eram noi mici. Băncile par noi, deși și alea arată ca după război… Ai văzut ce mișto e iarba nouă? Sau florile din copaci? Cum? Le-ai pozat? Da, așa e… și eu! Superbe! Pfiu… ce miros!

Mișto primăvară! Viață adevărată!

Mai știi cum e să trăiești?

Cum e să nu te gândești la ce a scris pe wall o persoană pe care nu o cunoști? Să citești o carte – am eu una mișto acum: ‘Statut și anxietate’ de Alain de Button. Viață! E tare omu’.

Să mergi la film… Nu pe net, la cinema!

La un teatru, la un concert etc… Mai știi cum e?

Te-am văzut aseară. Zâmbeai printre flori! La un eveniment! Dar nu zâmbeai spre oameni, ci spre telefon. Cred că îți era dor…

Și atunci ce dracu’ căutai la eveniment? Aham, bifai momente de viață. Bun, mă gândeam eu.

Apropo, ai văzut reclama aia la Hornbach? Aia cu batranelu ăla care-și ia un cui în cur?

Tare, bă, aia viață adevărată! Mai ții minte?

Știu, nici eu nu am crescut așa…

Auzi, ai o sapă? Mă gândeam să fac un șanț în grădină! Fără motiv… la ce-mi trebuie motiv? Viața e suficientă! Aia adevărată, mă, aia din reclame :))

Hai că e tare sa fim hipsteri! Viață adevărată!

Link-uri sponsorizate

Comments