Schimbarea incepe din chiloti

chiloti
Link-uri sponsorizate

Acum cateva zile, in timp ce ma aflam in fata Guvernului alaturi de altii 25.000 de oameni, am vazut mii de tineri strigand “vrem schimbare”!

Ne saturasem, pe buna dreptate, sa fim luati la misto de aceiasi politicieni!

Ei bine, in cursul zilei de ieri, toata lumea a uitat de schimbare, de Colectiv, de proteste… si s-a aratat indignata de faptul ca un tanar care a fost propus pentru functia de Ministru al Sanatatii a pozat la un moment dat, model fiind, in chiloti!
Mare motiv mare de dezbateri pe net!

Si aici am vazut mai multe zone de abordare!

1. Femei socate
De parca vazusera pentru prima oara in viata barbati in chiloti sau barbati cu six packs.

2. Femei carora li s-a facut rau
Spunand ca abia asteapta sa intre pe mana noului ministru :))

3. Femei nedumerite
“Cum adica sa fie asta ministru, sunteti nebuni?” Da, genul ala de femeie care pune stampila “prost” pe orice barbat care a pozat vreodata in chiloti! Hm, sunt sigur ca daca l-ar vedea imbracat la costum (fac pariu ca a purtat si costume la shooting-uri) ar saliva instantaneu…

4. Barbati “scarbiti”
“Am ajuns de rasul lumii”, “halal guvern de tehnocrati” etc… In sinea lor, fac pariu ca multi s-au enervat pe patratelele alea… Sunt curios ce ar fi spus daca ar fi avut burta si camasa scoasa din pantaloni… :)

5. Deontologi
“E clar ca a fost propus de cineva”, “Nu se poate sa faci o asemenea gafa”… sunt convins ca trecutul lor este fara pata… mai ales in zona dorsala :)

6. Specialisti indignati
“Cum adica sa pui un pusti in fruntea unui minister?”, “Asta arata cat de mult respect avem pentru sanatate”… Halal abordare…

7. Politicieni jubiland
“Mai aveti dubii ca tara are nevoie de politicieni?” Da, mai am!

Iar lista poate continua!

A fost macel pe Facebook! Macel la scena deschisa si saracul copil nu a putut sa spuna nici “pis”!

A zburat de nu s-a vazut! Cum sa faca misto o tara intreaga de noul tehnocrat de la Palatul Victoria? Afara! Rusine! “Vrem schimbarea schimbarii”!!

Aseara, in timp ce urmaream dezbaterile televizate (extrem de sterile)… m-am intrebat – “frate, dar pe omul ala l-a intrebat cineva de sanatate?”

A asteptat cineva sa vada ce are in cap? Daca merita sau nu sa conduca un minister?

Nu! L-au executat inainte sa apuce sa deschida gura!

Bravo ba! Asta da tara dornica de schimbare! Fluturi niste chiloti si gata… s-a terminat cu meritocratia!

Sunt curios daca pe madam Merkel o intereseaza poza aia in care isi arata tufisul… sigur, tot in tinerete… Nu pare sa respire greu :))

Una peste alta, Lucian Mandruta are dreptate – “Da-le romanilor o pereche de chiloti si nu le mai trebuie nici mancare si nici bautura. Sau munca. Singura conditie: sa fie chilotii altuia. Si sa nu fie in nici un fel treaba lor. Atat vreau sa va amintesc: au iesit in strada 100.000 de mii de oameni cu speranta ca se va schimba ceva bine in Romania si in felul nostru de a face politica. Si s-a schimbat. In mod exceptional, ba chiar revolutionar, saptamana asta vorbim despre chiloti barbatesti”.

Fereasca bunul Dumnezeu ca in locul nefericitului sa fi fost o femeie!

Foto Credit: evz.ro

Link-uri sponsorizate

Comments