P*****e sunt oameni!

eu9
Link-uri sponsorizate

S-au scurs aproape 2 ani de cand am scos blogul. 2 ani in care am trait experiente frumoase, 2 ani in care am cunoscut o sumedenie de povesti de viata – unele de succes, altele soldate cu despartiri dureroase.

Cred ca as putea scrie o carte doar din mesajele private pe care le-am primit in astia 2 ani.

Nu o voi face!
As putea scrie o carte si din mesajele primite de la adormiti – de la acei oameni care nu inteleg si care, asa cum fac toti care nu inteleg, ataca!

Ultimul atac a venit acum cateva zile si suna cam asa – “asta scrie pentru p***e!

Cata hotarare! Cat testosteron intr-un singur cuvant – pi**a!

Brusc, p***a a capatat o greutate incredibila! Va dati seama?

Cum o fi ajuns el la concluzia asta? Ce rotite i s-au pornit lui in creier?

Sincer, prefer sa nu ii judec pe cei care nu pot trata femeia mai presus de statutul de p***a, desi tare ma dor degetele :) Pesemne asa au invatat de la tatii lor sau – si mai grav – de la mamele lor!

Da, se poate si asta! Ceva de genul – “femeile sunt niste curve. Nu merita sa pui la suflet sau sa suferi pentru ele. Ma ai pe mine” – exista si astfel de mame toxice.

Ele sunt mamele care cresc animale, nu barbati!

Ele cresc p**i, nu oameni!

Or p**a ce poate sa faca? Evident… cauta p***a! Este o psihologie coitala simplista, asa cum sunt si oamenii astia.

Sunt oameni crescuti in afara iubirii si, din pacate, mi-e teama ca nici nu o vor cunoaste vreodata. Cu toate acestea, eu sunt un visator si sper sa o gaseasca…

Da, scriu pentru p***e, insa p***ele la care te referi tu sunt in primul rand OAMENI! Oameni frumosi, oameni zambitori, oameni cu aspiratii, oamenii care vor sa construiasca, nu sa distruga, asa cum fac cei care tine!

Oamenii pentru care scriu eu – p***ele – asa cum le spui tu – stiu ce inseamna dragostea, chiar daca multi/e inca o cauta.

Drept urmare, da-mi voie – stimabile atacator, sa iti punctez cateva lucruri care fac dragostea (a se citi iubirea) pretioasa.

Sunt cateva lucruri pe care le-am gasit in cartea “In cautarea fericirii” de Bertrand Russell.

1. “Dragostea e pretioasa intai de toate – si aceasta, desi nu e cea mai inalta valoare a ei, este esentiala pentru tot restul – pentru ca prezinta prin ea insasi o sursa de desfatare. Nu numai ca dragostea este o sursa de delicii, dar absenta ei este un izvor de suferinta”. 

2. “In al doilea rand, dragostea merita pretuita pentru ca amplifica orice placere nobila – muzica, rasaritul de soare in munti, marea sub clar de luna… Un barbat care nu s-a bucurat niciodata de anumite lucruri frumoase in compania unei femei, nu a simtit din plin puterea ce rezida in aceste lucruri”.

3. “Apoi, dragostea e capabila sa sfarame carapacea tare a eului, deoarece este o forma de colaborare in care emotiile fiecaruia dintre parteneri sunt necesare pentru implinirea aspiratiilor lor instinctive. Dragostea este prima si cea mai comuna forma de afectivitate ce duce la cooperare, iar pe cei care au trait cat de cat intens experienta dragostei nu-i va multumi o filozofie in care binele suprem este considerat independent de cel al persoanei iubite”.

4. “Nu pretind ca dragostea, in forma ei cea mai inalta, se intalneste la tot pasul, dar sustin ca acolo unde se intalneste, ea pune in lumina valori ce altminteri ar ramane necunoscute si are ea insasi o valoare pe care scepticismul nu o poate stirbi, desi se intampla ca sceptici care sunt incapabili de ea sa atribuie in mod fals aceasta incapacitate scepticismului lor”.

Sper sa inveti ceva din vorbele astea, sper ca vorbele astea sa te faca sa traiesti putin si sa incepi sa privesti femeia si mai sus de buric… Incearca!

S-ar putea sa-ti placa ceea ce vei descoperi!

P.S.1: De curând mi-am lansat prima mea carte, intitulata-Barbatii inteligenti nu au nevoie de amante. Daca nu ai apucat sa o comanzi, o poti face telefonic, la numerele: 0774091579 sau 0314382822 si online la adresa Bookzone.ro. Transportul este gratuit in Romania.

Link-uri sponsorizate

Comments