Nu ti se pare ca avem prea mult oxigen si prea putin NOI?

love
Link-uri sponsorizate

Frumoasa mea, lumea ne-a ramas mica! Stiam ca nu e pentru noi!

Am gresit amandoi cand am crezut ca putem functiona in ea!

Nu putem! Nu putem rezona cu aroganta, cu nesimtirea, cu rautatea, cu invidia, cu barfa!
Avem nevoie de un nou univers, de universul nostru, pe care sa il scriem zilnic cu zambetul pe buze.

Avem nevoie de lumea noastra, de acea lume in care sa putem zambi fara sa fim judecati, in care sa ne putem exprima fara sa fim taxati de ceilalti pentru indrazneala de a fi deschis gura, in care sa ne putem iubi fara sa dam socoteala nimanui pentru frumusetea trairilor noastre, in care sa putem visa fara sa fim loviti de gheata murdara a realitatii unei vieti care se desfasoara pe repede inainte.

Nu ti se pare ca avem prea mult oxigen si prea putin NOI? Vreau sa te inspir, fara sa te trag in piept… respira-ma si tu… dar sa nu ma tragi in piept… nu as putea calatori prin tine ca un fum! Esti prea curata ca sa-ti patez sufletul cu imperfectiunile mele.

Si totusi, as vrea sa-ti daruiesc un univers, universul nostru. Nu avem nevoie de prea multe ustensile, ci doar de NOI si de dorinta noastra de a fi impreuna, de dorinta noastra de a forma o punte peste aceasta lume care ranjeste perfid la noi.

As vreau sa putem zbura de aici, as vrea sa putem parasi lumea asta care nu ne apartine, lumea asta care ne rejecteaza la fiecare respiratie…

De cate ori pleci, eu te astept, inarmat cu trafaletul dorintei… te astept sa pictam stele pe sufletul nostru comun… te astept sa plantam copaci si flori superbe cu dorintele noastre..

De noi depinde totul! Noi decidem daca ne putem picta un nou univers sau nu!

Nu putem ramane prizonierii acestei lumi la nesfarsit.

Te invit sa ne filmam propriul videoclip… un videoclip viu… un videoclip pe care sa-l filmam in fiecare zi, un videoclip in care sa includem toate clipe NOASTRE!

Stii de unde as vrea sa incepem? De la Polivalenta! De la concertul Vunk de pe 7 octombrie!

Am luat bilete de AICI, asa ca nu trebuie sa-ti faci griji!

Ce zici, incepem sa pictam un nou univers prin muzica?

Foto Credit: Fanpop

Link-uri sponsorizate

Comments