Nu-i rupe inima! Rupe-i patul!

eucave3
Link-uri sponsorizate

Este mesajul care mi-a aparut pe time line la prima ora a diminetii! Culmea, mesajul cu pricina este postat pe o pagina care se numeste Classy Gentleman.

Nu am putut sa nu zambesc! Sigur ca nu m-am gandit la vreun dement care sare in patul domnitei pana cand il face bucati! Sigur ca am inteles nuanta…

Si totusi, ce legatura are asta cu Classy Gentleman?
Oamenii astia chiar nu inteleg notiunea de gentleman?

Adica gentle = bland si man = barbat? Barbat bland, nu barbat animal! Cam asta inseamna gentleman! Bland, iubitor si cu purtari alese.

Un gentleman poate eventual sa repare patul domnitei :)) Asa cum poate sa-i repare si inima… oferindu-i iubire!

Ce citat idiot! O cosmetizare a celebrei urari din cinema “Fute-o ba”! Doar ca aici i s-a pus papion :))

Nu inteleg de ce oamenii se chinuie sa dea definitii aberante barbatului bland (gentleman)! El este bland si basta! Bland, iubitor si cu purtari alese!

Asa cum nu inteleg formulari cum am vazut la prietenul Alex Chermeleu – “femeia se tine de mana, nu de vorba”.

Ba esti nebun? Serios?

Arata-mi si mie o femeie care isi doreste langa ea un barbat mut…

Arata-mi si mie o femeie care sa isi doreasca un barbat care doar o tine de mana, o priveste in ochi si ii zambeste tamp (si eventual ii mai curge si scuipat din gura de prost ce e)…

Exista asa ceva?

Da, stiu, prietenul meu – un visator declarat – va spune ca iubirea nu are nevoie de cuvinte.

Posibil! Femeia insa are! Mare nevoie!

Pai daca individul tace, ea cum isi mai consuma cele cateva mii de cuvinte pe care le are la ea zilnic?

Cu cine face asta? Cu prietenele? Cu amantul? Cu vecinul de la doi? – ala care-i da si zahar si cate o sfanta puta atunci cand tu visezi la norisori roz?

Nu dragul meu prieten! Femeia trebuie tinuta si de mana si de vorba! De ce? Pentru ca nevoia de conversatie intima este o nevoie de baza pentru ea! Este chiar pe locul doi in topul nevoilor feminine de baza, dupa nevoia de siguranta. In plus, unde ai vazut tu relatie functionala fara comunicare?

Vedeti cate erori circula in eter cu titlul de adevar? Si asta in conditiile in care o logica simpla ar putea rezolva multe dileme existentiale ale multor oameni. Logica si putin bun simt!

Tine tu o femeie nevorbita si vezi cat de repede te inlocuieste cu un pragmatic care deschide gura!

Poarta-te cu ea ca un animal si vezi ce repede te va inlocui cu un barbat bland (gentleman).

Apropo – sa nu crezi ca patul ei de la Ikea a fost vreun ajutor divin sau ca vaginul ei este rezistent la orice tip de frecare :))

In concluzie, as spune asa – Iubeste-o! Si fa-o nu ca un bou ranced, ci ca un gentleman – cu ochii bine deschisi si cu vorbele/ faptele la tine! Bland, iubitor, asumat si mai ales comunicativ!

P.S.1: Cea de-a doua mea carte s-a lansat. Daca vrei sa comanzi ‘Iubirea de la A la Z – Alfabetul relatiilor’, o poti face de AICI

Link-uri sponsorizate

Comments