Raduleasca e buna!

mihaela_radulescu
Link-uri sponsorizate

Raduleasca e buna! E genul ala de milf la care viseaza toti barbatii care nu au avut sansa sa bea vreodata dintr-o femeie!

Lucreaza cu ea, se mentine, poarta tanga fara probleme atunci cand iese la plaja, are atitudine si, fara sa exagerez, chiar nu isi arata varsta.

Serios, cate femei de 20 sau 30 de ani ati vazut sa arate asa? Sigur, veti spune ca femeia a avut un barbat puternic, ca ea nu se scoala la 8.00 si nu munceste pana la 18.00, ca nu spala, nu calca, nu face cumparaturi, ca mereu a fost o intretinuta etc…

Ma rog, e posibil sa se scoale la 6.00 si sa se vare in asternuturi la 12 noaptea, dar trecem peste acest aspect.

Invidii de doi lei… Fac pariu ca nu e usor sa fii diva :))

Ce sa o mai dam de cires, Raduleasca e sexy! Nici vorba de 45-46 de ani, nici vorba sa fie batrana asa cum au ‘alintat-o’ jurnalistii aia frustrati din Austria.

Da frate, Raduleasca e un model de femeie care are grija de ea. Si merita toate aplauzele pentru asta. Ar trebui ca si alte femei, care nu sunt dive, sa incerce sa arate ca ea.

Si totusi, exista o intrebare – daca tot iti place sa spui ca esti buna, ca esti sexy si ai un fundulet obraznic, de ce te ataci atunci cand unii – frustrati sau nu – spun ca esti cam trecuta din copt?

Nu ziceai tu ca varsta nu se citeste in buletin, ci in ochii posesorului?

Foto Credit: Click.ro

Link-uri sponsorizate

Comments