Lasa ca stiu eu

eu68
Link-uri sponsorizate

“Lasa ca stiu eu ca ma minti”, “lasa ca stiu eu ca nu ma iubesti”, “lasa ca stiu eu ca ma inseli” – nasoala treaba cu presupunerile, otravitoare nesiguranta asta.

Iti arde tot pe dinauntru!

Am intalnit destui oameni care fac asemenea presupuneri.

Si femei si barbati! Nesiguranta nu are gen, ea se intalneste atat la femei, cat si la barbati. Atunci cand cineva iti spune “lasa ca stiu eu”, mai bine pleci decat sa incerci sa ii arati ca nu e asa.

Te lupti cu morile de vant… E ca si cum ai incerca sa convingi un zid ca este alb…

Este imposibil! Cum poti sa convingi un zid ca este alb?

Asa si cu oamenii care iti spun “stiu eu”… De fapt, ei nu stiu nimic, ci doar fac presupuneri. Iar asta se intampla din cauza propriei nesigurante. Ei cred ca nu sunt buni de nimic, ei cred ca nu pot fi iubiti sau ca automat vor fi inselati.

Acestor oameni nu ai ce sa le faci si, daca ma gandesc bine, nici nu e treaba ta sa le faci ceva. Problema le apartine! Ei sunt cei care trebuie sa si-o rezolve.

Tin minte ca la un moment dat m-am lovit si eu de aceste presupuneri. Mi s-a spus cam asa – “Lasa ca stiu eu ce faci cand te duci prin tara sa canti”.

Vadit nedumerit, am intrebat curios – “ce fac”?

Raspunsul a fost cel pe care il intuisem – “te futi”!

Nu s-a intamplat o singura data, ci de mai multe ori, cu mai multe femei.

Degeaba am incercat sa le spun ca eu nu insel atunci cand sunt intr-o relatie. Neah, nu merge domnule! Stiti cum continua treaba? “Eeee lasa ca va stiu eu pe voi astia!”

Sigur ca nu m-am putut abtine si le-am spus ca nu este nevoie sa ma duc pana la Timisoara ca sa insel. Situatia asta se poate rezolva fara probleme in Bucuresti. Credeti ca am rezolvat ceva? Nu! Ba chiar as spune ca a fost mai rau.

Neincrederea a ramas vie! Mai mult, am observat ca oamenii astia actioneaza preventiv :))

Drept urmare, cele care mi-au spus “lasa ca stiu eu” m-au inselat preventiv :)) Doar o faceam si eu, nu-i asa? :))

Asta inseamna sa fii nesigur, sa te temi, sa-ti fie frica! Iar gelozia fix asta inseamna – nesiguranta, teama, frica!

Cine spune ca putina gelozie este buna in iubire bate campii. Iubirea si gelozia nu au nicio legatura!

Iar persoanele care spun “lasa ca stiu eu” sunt si geloase. Nesiguranta si gelozia sunt gemene, se completeaza perfect.

Partea proasta este ca oamenii astia nu vor sa inteleaga faptul ca presupunerile ucid orice sansa de fericire in cuplu; ele sugruma orice cale de comunicare si practic dinamiteaza orice incercare de stabilitate in cuplu.

In ultimii doi ani mi s-a reprosat ca folosesc prea des cuvantul “toxic”. Este posibil, stiu ca pe multe femei le deranjeaza termeni precum: “toxic” sau “castrator”.

Insa o relatie cu o persoana care traieste manata de “lasa ca stiu eu” nu are cum sa fie altfel decat toxica!

Daca exista cineva care imi poate dovedi ca poti sa traiesti frumos langa o asemenea persoana, sa vorbeasca acum sau sa taca pe vecie :))

Link-uri sponsorizate

Comments