Care sunt cele mai mari curve din Romania?

eu99
Link-uri sponsorizate

Nu inteleg valul de nemultumiri produs de declaratia lui Ioan Rus! Oare cate dovezi va mai trebuie ca sa va dati seama ca oamenii astia, adica politicienii, sufera de o puternica durere in zona dorsala atunci cand vine vorba de popor?

Chiar nu v-ati prins ca multi dintre ei sunt si imbecili? Cati agramati trebuie sa mai conduca Ministerul Invatamantului ca sa realizam faptul ca politicul formeaza o lume paralela, cu realitati la care noi, vulgul, nu avem acces?

Ioan Rus a spus adevarul, adevarul LOR! Asta reprezinta oamenii in ochii lor – curve si golani!

In tot acest timp, copiii lor defileaza pe la Monte Carlo… In tot acest timp, in tara este aproape imposibil sa cresti un copil cu alocatia de la Stat – o alocatie ridicola, o suma care este profund impotriva natalitatii.

Asta in conditiile in care beizadelele de politicieni umbla cu siliconate si botoxate si epateaza prin locuri de fite.

Noi si ei nu existam in aceeasi lume. Lumea lor nu este si lumea noastra. Atunci cand vor sa-si mareasca pensiile, ridica toti mana… nu mai exista putere si opozitie! Atunci cand trebuie sa dubleze alocatia pentru copii… se mai gandesc! Atunci nu sunt bani la buget!

Dragii mei, in Romania curvele adevarate nu stau pe centura – alea sunt doar niste fiinte sarace (si la buzunar si cu duhul) care incearca sa supravietuiasca. In Romania, curvele adevarate stau in locurile unde se fac bani – adica in Parlament, in Ministere si in Biserici!

Alea sunt lupanarele societatii actuale!

Da, romanii aia care pleaca in strainatate ca sa-si faca un rost sunt niste nemernici. Ei ar trebui sa stea capra in tara si sa fie ciorditi in continuare de marile curve care ranjesc toata ziua la tv.

In Romania, marile curve nu si-o trag pentru 2-300 de euro. Marile curve si-o trag pentru milioane de euro, milioane care se scot din condei.

Nu va suparati cand cate o curva de asta iese in decor, asa cum a facut Ioan Rus. Lucrurile astea stau scrise in fisa postului de politician. Nu toate curvele se pricep la actorie… Unele sunt mai sensibile si clacheaza :))

Ei va urasc din suflet si v-ar calca cu masina cu zambetul pe buze. Uneori o si fac!

In alte vremuri, astia v-ar face sapun! Fara regrete! In alte vremuri, astia ar saluta cu “heil!!!”

In concluzie, Ioan Rus a gresit! A gresit cand a atacat sotia, femeia … romanca! A gresit cand a atacat familia romana.

El stie bine unde stau marile curve ale tarii, doar o arde printre ele, doar este una dintre ele!

Fereasca Dumnezeu sa se legalizeze prostitutia in Romania! Va dati seama ce ar face curvele astea? :))

Link-uri sponsorizate

Comments