Imi plac femeile, deci sunt gay!

eu7
Link-uri sponsorizate

Sunt gay! V-am mintit! Tot ceea ce ati stiut pana acum despre mine este fals, este o mare minciuna! In realitate, Vulpescu este gay!

Nu, pozele alea in care apar cu iubita mea sunt doar niste facaturi :)) Photoshop :))

In realitate… eu sunt gay! Cel putin asta am inteles dupa ce am citit cea mai mare imbecilitate care poate exista pe planeta asta.

Nu stiu cum, insa am senzatia ca site-urile religioase si alea nationaliste atrag toti imbecilii.

Nu va speriati, nu sunt singurul gay! Textul l-am preluat de la Ovidiu Eftimie (Times New Roman) – un alt gay mascat :))

Gata, nu o mai lungesc si propun sa va arat de ce cred eu ca sunt gay.

Toata povestea incepe cu titlul apocaliptic – “Romane, ai fost “poponarizat” :)) Cata drama intr-o fraza fara sens!

Textul incepe pe val – “Este simplu de observat aceasta tendinta a barbatilor de a deveni cat mai feminini. Daca in trecut se aspira spre un anumit ideal masculin, in zilele noastre barbatii devin din ce in ce mai efeminati. Ce sunt de fapt acesti tipi? Sunt descendenti din barbati adevarati dar nu mai sunt masculini” – wow! Cum? Ideal masculin? Care era ala?

Tot textul ne spune doua fraze mai jos – “Barbatii adevarati nu mai sunt la moda, masculinitatea este considerata de domeniul trecutului, iar barbatii de astazi ar fi incapabili sa supravietuiasca pe cont propriu, sa mearga la razboi sau sa faca orice tip de activitate care implica testosteron”. Aham, deci asta inseamna barbat adevarat – un bou plin de steroizi care nu stie altceva decat sa lupte! Bravos! Asta da evolutie a speciei! Aplauze :))

Trec peste conspiratia cu evrei si ma opresc la cea mai mare caterinca ever! “Care sunt semnele unui nivel scazut de testosteron”? Eu stiu de ce s-a enervat Eftimie :)) Astia de la nationalisti.ro si-au pus in cap sa-l lase pe drumuri :)

Iata cum iti dai seama ca cineva are testosteronul spre 0 :))

1. “A protesta in favoarea altora rase, implicarea in ajutorarea altor etnii si rase fara a se interesa de propria rasa” – astia sunt puiutii lui neica Adolf!

2. “Daca sunteti foarte slabi sau foarte grasi, sau cu membre slabe si trunchi gras” – pfiu, aici am scapat :)) Eftimie … nu!

3. “Considerati ca femeile sunt egale cu barbatii” – aici sunt cel mai gay si cel mai lipsit de testosteron barbat de pe planeta! Imi asum si o spun public – ador femeile :))

4. “Credeti in ce va este spus si impus de catre autoritati” – cine are timp de asemenea povesti?

5. “Va ganditi ca femeile vor face sex cu voi doar daca sunteti draguti cu ele” – hm, eu cred ca sunt dragut pentru ca sunt dragut (a se citi educat), nu pentru ca am chef sa fac sex. In plus, nu am incercat sa bat o femeie si apoi sa vad daca i-a placut. Dar sunt convins ca cei de la nationalisti.ro au suficienta experienta :))

6. “Lipsa de incredere in sine” – si ce legatura are asta cu testosteronul?

7. “Purtati discutii despre sentimente si va lasati afectati de ele” – aoleu, nu stiam ca barbatul perfect este un robot! Excelent :)) Dragii mei, pana si marii luptatori din lumea asta plang si au emotii!

Nu-i asa ca ati inceput sa-i recunoasteti pe gay?

Stati sa vedeti solutiile pentru cresterea nivelului de testosteron :)) Un vis:

1. “Practicati un sport, fiti activi fizic” – nu are legatura cu orientarea sexuala! O groaza de gay merg la sala, ba multi chiar sunt pachete de muschi!

2. “Daca sunteti prea slabi puteti lua steroizi anabolici” – serios?

3. “Practicati un sport de contact” – serios, fara bataie viata e pustiu :))

4. “Orice tip de lupte fie in bar sau pe strada” – cum? Cu creierul ce facem? Pardon, am uitat ca este bine scufundat in alcool :))

5. “Petreceti mai putin timp in cadrul social cu femeile” – aici nu inteleg… cine s-a poponarizat? Noi, cei care petrecem mai mult timp cu femeile sau masculii astia alfa care isi petrec timpul doar intre ei?

6. “Nu mai ganditi ca o femeie pentru ca va afecteaza chimia corpului” – sunt sigur ca autorul textului este specialist in roluri de gen :))

7. “Fiti asertivi, impuneti-va!” – traducerea in scurt? Omorati femeile!

Ce mi-a placut mie la textul asta? Ca este si misogin si homofob in acelasi timp :)) Astia sunt cei mai simpatici idioti – nu le plac femeile si ii condamna si pe gay – superba ipocrizie!

De parca nu ar fi fost suficient, incheierea este apoteotica – “articol tradus de I. Florina” – okay, frana! 1. Tilul incepe cu “romane…” – deci traducere pentru ce si din ce limba? Si 2. Numele semnatarului/ei este mai degraba feminin :))

Nu-i asa ca sunt haioase toate manifestarile astea?

Concluzia? Cand noaptea mintii e adanca… multe lucruri se pot intampla!

Link-uri sponsorizate

Comments