Mihai Gadea face Romania de ras (VIDEO)

gadea
Link-uri sponsorizate

Mihai Gadea este un cocalar! Nu, nu Capatos, Madalin Ionescu, Maruta sau Simona Gherghe sunt cocalarii spatiului tv. Gresit! Mihai Gadea este liderul cocalarilor de la tv!

El este genul de personaj care isi face tara de ras din interiorul granitelor. El este mult mai periculos decat micii cocalari care se filmeaza prin Italia si urca filmuletele pe YouTube.

Aia cauta atentie, sunt niste nimeni pe lume si vor sa aiba parte de minutul lor de glorie! De partea cealalta, Gadea este taticul lor – el este deja un vector de opinie (pentru un anumit segment de public), are parte de atentie si profita de asta in cel mai jegos mod posibil!

Cu educatia si cu jurnalismul sta mai prost!

Altfel nu-mi explic cumplitul derapaj de joi seara.

Nu ai cum sa chemi in platou un artist strain, sa-l pui sa spuna “Jos Basescu” fara sa-i explici ce inseamna asta si sa te consideri jurnalist! Este imposibil!

Daca faci asa ceva esti un marlan veritabil, un individ care nu are nicio treaba cu jurnalismul… De bun simt nu are sens sa mai vorbesc.

Ei bine, Mihai Gadea a reusit sa faca nefacuta – ne-a facut de ras din interiorul granitelor! De ce? Pentru ca ceea ce i-a facut juniorului familiei Iglesias a aparut pe pagina seniorului – intr-o superba limba romana.

Oamenii aia se delimiteaza de incidentul de la Antena 3 si spun ca este regretabil ca s-a intamplat asa ceva. Sunt curios daca au mai patit vreodata asa ceva in lumea asta? Eu cred ca nu!

Mesajul a aparut pe o pagina internationala care are 3.5 milioane de like-uri.

Nu-i asa ca a crescut patriotismul in voi? Nu-i asa ca sunteti putin mai romani? :))

Dragii mei, incetati sa mai pierdeti energie cu cocalarii care fac prostii in Occident. Curatenia trebuie sa inceapa cu cocalarii care ne fac de ras in interiorul granitelor, in direct la tv, la ore de maxima audienta!

Iar curatenia nu se face cu amenzi de la C.N.A, ci cu telecomanda si cu audienta 0!

Doar asa pot sa dispara cocalarii de pe sticla!

Video Credit: Reporter Virtual

P.S. – Sa-i spuna cineva lui Mihai Gadea ca Romania are un alt presedinte!

Tema de gandire intre doua retusuri de lip gloss: Daca te-ar chema cineva la tv, intr-o tara straina si te-ar pune sa spui ca ma-ta-i curva, cum te-ai simti dupa aia?

Link-uri sponsorizate

Comments