Dati 1 leu pentru Steliana!

steliana
Link-uri sponsorizate

Steliana nu se ajunge cu banii! Sa o ajutam! Sa-i aratam intregii lumi ce suflet de vioara are poporul roman, ce impecabil caracter zace intre granitele acestei tari.

Dragi romani platitori de taxe si impozite, stimati romani care castigati salariul minim pe economie si va dramuiti fiecare leut pana la urmatoarea leafa, cetateni datornici la intretinere, bai saracilor – va propun o campanie umanitara de exceptie – dati 1 leu pentru Steliana!

Nu putem sa o lasam pe Steliana sa mearga la Parlament cu parul jegos! Ar fi pacat de Dumnezeu si de legile alea pe care le-ar pudra cu matreata!

Steliana trebuie sa aiba o coafura impecabila, rezistenta la toate remanierile, la toate voturile secrete si la toate sariturile dintr-un partid in altul,

Steliana castiga aproape 5000 de lei pe luna! Si vrea mai mult! Vrea mai mult pentru ca pielea ei fina, intretinuta de parinti si sot – ce dracu’ s-ar face saracuta fara ei – nu suporta aceeasi tinuta de doua ori. Pielea fina a Stelianei are nevoie de variatie vestimentara.

Mi se pare si normal! Nu se cade sa te duci cu aceleasi haine in Parlament! Da prost! Celelalte alese vor spune ca esti saraca! Iar Steliana nu vrea sa para saraca, nu vrea sa fie saraca! Cum adica sarac si ales? Cine a mai vazut o asemenea anomalie?

Steliana trebuie sa aiba – ar fi impotriva firii sa ajunga la munca cu strampii rupti si fara flecuri la pantofi. Cum sa se mai concentreze ea la viitorul tarii cand are fermoarul de la fusta prins cu un ac de siguranta? “Daca se desface si ma inteapa in cur?” – se intreaba Steliana la fiecare sedinta.

Va dati seama ce stres pe capul ei? Va dati seama ce se chinuie parintii aia sa-i asigure un viitor? Au muncit o viata intreaga ca sa aiba si ei o fata realizata si ea ce a facut? A ajuns senator? Pfff… fac pariu ca parintii Stelianei plang in fiecare zi.

Va dati seama? Ea nu ii poate ajuta, pentru ca banii nu ii ajung nici de o coafura ca lumea…

Asta este adevarata drama nationala!

Drept urmare, dragi romani, va cer public sa o ajutati pe Steliana. Nu cu mult, cu 1 leu sau 50 de bani. Nu fiti chitrosi, stiu ca aveti!

In plus, Dumnezeu e sus si vede orice fapta buna! Asa ca daca o ajutati pe Steliana si ea va fi mai atenta la vot, iar viata voastra se va schimba in bine… pe lumea cealalta :))

Si, pentru a vedea ca nu sunt singur in acest demers, va invit sa cititi si textul prietenului Eftimie.

Foto Credit: evz.ro

Link-uri sponsorizate

Comments