Vinul este noua bere

vin
Link-uri sponsorizate

Pe principiul “40 este noul 20″… “vinul este noua bere”.

Aseara, in timp ce savuram o Feteasca Regala de la Liliac impreuna cu inventatorul aplicatiei Pivot Noir, a aparut aceasta idee – “vinul este noua bere”. Mi s-a parut funny!

Trebuie sa recunosc – sunt un tradator! Am tradat berea!!!

Si cred ca este un pas firesc intr-un fel. Lumea vinului este atat de mare, iar oferta este atat de generoasa, incat risti sa te indragostesti la fiecare degustare, la fiecare vin pe care-l descoperi, indiferent ca este un Sauvignon Blanc de la Crama Ratesti, Trei Pesti de la Dealu Mare Urlati sau, de ce nu, un Salentein.

Mi se pare tare sa savurezi un vin “tanar, crocant si plin de prospetime”, sa asculti o muzica buna, sa cunosti oameni pasionati de vin si sa-ti vina idei misto.

Iar aseara, la Cercul de Feteasca – eveniment organizat de vinul.ro la Cafe Verona, am avut parte de cateva vinuri bune si oameni misto.

Interesant a fost ca am tinut si un scurt speech, desi sunt un novice in ale vinului. A fost greu, insa mi-am recunoscut tradarea :)) Am facut-o public!

Am divortat de bere! Papilele mele gustative isi cer dreptul de a explora aceasta lume minunata a vinului si, slava Domnului, daca ne raportam doar la producatorii autohtoni… avem parte de o oferta generoasa.

Saptamana trecuta am descoperit vinurile de la Lacerta, aseara am descoperit Ratesti, Liliac si Dealu Mare Urlati.

In plus, de cand am somelierul la purtator, pot spune ca sunt multumit si nerabdator sa aflu mai multe despre lumea asta.

La final, as fi curios sa aflu de la voi ce parere aveti despre evenimentele la care poti avea acces la 20-25 de vinuri pentru un pret ridicol.

Ati participa la astfel de evenimente?

Link-uri sponsorizate

Comments