Mihaela are talent!

mihaela_radulescu
Link-uri sponsorizate

Mihaela are talent! Mihaela stie sa provoace, stie sa se joace cu erectiile vulgului, Mihaela este MILF-ul la care viseaza multi romani.

Da, aveti dreptate, nu mai este Mihaela aia de acum 10 sau 15 ani, cel putin ca infatisare, insa ca rol nu s-a schimbat cu nimic.

Mihaela nu a fost niciodata vreo intelectuala rasata, nu a fost niciodata o prezentatoare de divertisment ca cele pe care le vezi la posturile franceze.

Nu, ea a fost un soi de Catwoman, a fost un cameleon care a stiut mereu sa se plieze pe situatie. Si… ghiciti ce – a picat mereu in picioare, indiferent de context, indiferent de oponent.

Drept urmare – scrisoarea studentei de la Jurnalism este lovita de nulitate!

Pentru Mihaela nu conteaza! Ea si-a facut treaba, show-ul a avut audienta – fapt speculat imediat de diva -, iar la editia urmatoare… exista sanse sa se obtina audiente si mai mari. De ce?

Pentru ca toti cei care au ratat prima editie de “Romanii au talent” se vor uita (macar de curiozitate) sa vada ce mai face Mihaela? Cat de penibila este? Cu cine se mai cearta, pe cine mai face gras… in ce se mai tavaleste, pe cine mai saruta etc…

Din acest punct de vedere, desi nu este o vedeta pe gustul meu, va rog sa-mi dati voie sa o aplaud – Mihaela merita felicitari!

De ce? Pentru ca si-a facut treaba pentru care a fost angajata – a facut show!!!

Asta este rolul ei in acel format si s-a achitat de el cu brio!

Degeaba apar nemultumiti, degeaba apar scarbiti – “Romanii au talent” este un show de divertisment, iar toate gesturile pe care le face Mihaela in acest show sunt asumate!

Da, ati citit bine – ASUMATE! Totul este calculat, totul este bine pus la punct. Doar nu va imaginati ca este saraca si nu-si permite sa-si cumpere un sutien de calitate…

Sa fim seriosi. Mi se pare haioasa toata isteria generata de gesturile ei. Pana la urma ce a facut? S-a tavalit in faina! Asa si? A lins umarul unei concurente – asa si? Si-a ridicat sutienul – asa si? L-a pupat pe un concurent – asa si?

Ce a facut rau? Daca ma intrebati pe mine… Mihaela nu a facut nimic rau – nici macar atunci cand le-a spus fetelor de 14 ani ca ar fi bine sa slabeasca. Cu ce a gresit? Cu nimic… zic eu!

Drept urmare, lasati cacaturile, nu mai pozati in arhanghelii moralitatii ieftine si bucurati-va de viata, cu Mihaele sau nu pe micul ecran!

Iar daca va doare ceva atunci cand o vedeti la tv, ar trebui sa va puneti niste intrebari.

Din punctul meu de vedere, exista un singur loc in care trebuie sa va doara atunci cand vedeti astfel de gesturi – in telecomanda!

Foto Credit: adevarul.ro

Link-uri sponsorizate

Comments