Ce cauta C.N.A la ora de religie?

eu7
Link-uri sponsorizate

“Consiliul National al Audiovizualului a decis sa recomande posturilor de televiziune sa difuzeze trei spoturi de promovare a orei de religie in scoli in regim de gratuitate” – titreaza Reporter Virtual.

Cand am citit asta… mi s-a urcat sangele in obraji si am slobozit o injuratura cat barba Preafericitului de mare.

Pai bine ma, dupa ce ca astia nu platesc taxe, fiind “slujbasii” lui Dumnezeu, mai vor si spoturi moca pe tv?

Altceva ma scoate insa din sarite – faptul ca sunt milogi si ipocriti. Dupa ce ca au o tona de bani, mai au si tupeul crancen sa mearga cu mana intinsa la C.N.A si sa ceara mocangeli. Auzi la ei – cica si asa impactul nu va fi major daca televiziunile vor difuza spoturile astea pana pe 6 martie.

Serios?

Acum… eu ce sa zic? Ma vad nevoit sa ridic o intrebare – daca aceste spoturi contin informatii de interes public, se poate sa fac si eu niste spoturi in care sa spun ca sunt foarte bun pentru ca promovez iubirea si intelegerea intre oameni si apoi sa cer ca spoturile cu moaca mea sa fie difuzate gratuit la tv?

Si sa-i iau cu mine si pe Zoso si pe Chinezu si pe Cabral si pe Mihai Jurca si pe Manafu si pe Cristina Bazavan si pe altii si sa cerem sa aparem si noi moca la tv. Ce atitudine ar avea C.N.A.-ul intr-o asemenea situatie?

Fiecare dintre bloggerii enumerati mai sus ofera informatii de interes pentru anumite zone de public – unii vorbesc despre tech, altii despre masini, altii despre turism, cultura, arta, iubire etc.

Noi de ce nu aparem moca la tv, iar Trinitas primeste imediat okay si unda verde?

Dintre toti oamenii de la C.N.A doar doi au tot respectul meu – Florin Gabrea si Radu Calin Cristea. Ei au judecat corect situatia, considerand ca C.N.A nu ar trebui sa intervina intr-o discutie publica inca netransata.

Jos palaria domnilor!

C.N.A chiar nu are ce sa caute la ora de religie – asa cum preotii nu ar trebui sa dea dovada de frica crancena.

Va dati seama? Popii astia sunt ca politicienii – sunt in stare sa faca orice pentru a-si atinge obiectivul!

Inclusiv sa se faca frate cu dracu’!

Acum, daca ma intrebati pe mine, ei raman frati cu ucide-l toaca si dupa ce trec puntea!

Link-uri sponsorizate

Comments