Care este diferenta dintre o femeie si un ras? Lungimea pustii!

vanatoare
Link-uri sponsorizate

“Ce faceti, bre, cat de mica o aveti daca va trebuie 20 de pusti sa vanati o pisica?” – asta a comentat Lucian Mandruta la imaginea cu cei 23 de vanatori care s-au fotografiat langa lesul unui ras.

De fiecare data cand apar astfel de poze… Internetul ia foc! Aparatorii drepturilor animalelor pun mana pe taste si ii mitraliaza fara scrupule pe ucigasii de animale nevinovate.

“Criminalii”, “nenorocitii”… “ucigasii”, “primitivii”! – urla toti in cor.

Stau insa si ma intreb ce ar comenta daca in locul rasului s-ar afla o femeie? Da, sa vezi o poza cu o femeie goala, intinsa pe jos, iar in spatele ei 23 de masculi plini de mandrie? 23 de vanatori!

Oare cum ar arata comentariile de pe Net? Fac pariu ca nu ar dura mult pana sa citim laturi de genul – “i-au dat sa cada”, “a meritat curva”, “bravo baieti, ce pacat ca nu am participat si eu”, “asa merita toate” etc…

Aseara, cand am vazut poza cu vanatorii, am stat si m-am gandit putin la ironia societatii in care traim.

Potrivit rolurilor de gen (idioate din punctul meu de vedere), barbatul este un vanator prin definitie.

Plecand de la aceasta premisa, barbatii aia din poza nu au facut altceva decat sa-si respecte caietul de sarcini trasat “genetic”.

Mai mult, daca te uiti la vanatori – inclusiv la cei pe care ii aduce Ion Tiriac in tara, ei se incadreaza perfect in modelul de barbat puternic – realizat, alfa!!!

Nu ma injurati, dar oamenii aia chiar se incadreaza in modelul masculin la care viseaza majoritatea femeilor – adica furnizorul perfect de resurse!

Doar nu aveti impresia ca barbatul vaneaza doar … femei!

Credeti ca in viziunea vanatorului exista vreo diferenta intre un ras si o femeie?

Eu as pune pariu ca nu exista. A … ba da, lungimea pustii!

Aici se face diferenta! In rest, strategia este cam aceeasi.

Ce fac vanatorii? Se aduna in grupuri si pleaca dupa prada! Ce fac barbatii vanatori? Se aduna in grupuri si ies la agatat!

Ce fac vanatorii pentru a-si aduce prada in catarea pustii? Trimit haitasii prin padure! Speriata de zgomote, prada fuge, apare fix in catare si “poc-poc”!!! La revedere!

Ce fac barbatii pentru a-si aduce prada in catarea “pu… stii”? O ademenesc prin tot felul de tehnici – fie isi trimit haitasii la inaintare (prietenii), fie recurg la tot felul de gesturi pline de generozitate – ii fac cinste cu ceva de baut, ii cumpara flori, o invita la o cina romantica etc…

Care este scopul? Fragezirea simturilor femeii cu scopul de a puncta la capitolul palmares.

Ce se intampla dupa ce focurile s-au tras? Trofeul se pune in vitrina alaturi de celelalte trofee. Asta se intampla si in cazul animalelor si in cazul femeilor!

Si unele si celelalte se transforma in palmares – doar gloantele difera! Si efectele lor!

Revenind la poza de aseara, cineva se intreba daca nu cumva rasii sunt o specie protejata de lege.

Eu as intreba altceva – femeia de ce n-ar fi protejata de lege?

Nu sunt impotriva animalelor, departe de mine acest lucru, insa sunt pentru protejarea oamenilor! Si nu, asta nu inseamna feminism!

Un animal impuscat dispare… alaturi de intreaga sa specie – daca suntem atat de dementi incat sa distrugem specii intregi.

O femeie impuscata nu dispare – ci se transforma! Intr-o epava sau intr-un monstru!

Fereasca Dumnezeu ca epava sau monstrul sa aduca pe lume copii.

Drept urmare, atunci cand stati si va intrebati ce se intampla cu lumea asta, de ce pare ca totul a luat-o razna… ganditi-va putin la ceea ce am scris mai sus – la ideea de barbat-vanator prin definitie!

Ganditi-va la ce efecte sociale are aceasta vanatoare! Ganditi-va ce efecte sufletesti produc gloantele primite de femei de la barbatii-vanatori!

Si apoi intrebati-va – oare chiar toti barbatii sunt asa?

Link-uri sponsorizate

Comments